Ce se întâmplă cu vânzarea lui Dinamo. Anunț de ultimă oră despre negocierile Dorin Şerdean – One Tower

Administratorul special Vlad Iacob a făcut, joi, unele precizări cu privire la tranzactiile pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al lui FC Dinamo 1948 SA. Discuțiile privind cedarea acțiunilor de către Dorin Șerdean grupului "One Tower" s-au blocat.

01 sept. 2022, 18:57
Ce se întâmplă cu vânzarea lui Dinamo. Anunț de ultimă oră despre negocierile Dorin Şerdean – One Tower
Ce se întâmplă cu vânzarea lui Dinamo. Anunț de ultimă oră

Ce se întâmplă cu vânzarea lui Dinamo. „Tranzacţia dintre dl. Serdean şi ONE nu s-a finalizat, deoarece nu s-a ajuns la o întelegere în termenul aşteptat de părti. Exista o şansă să se semneze săptamana trecuta, vineri, însa domnul Şerdean nu s-a prezentat. Fiind o corporaţie listată la bursă, regulile interne ale acesteia sunt foarte stricte. Au fost foarte mulţi factori perturbatori care au influenţat lucrurile, inclusiv persoane care s-au insinuat în negocieri, iar aceste aspecte nu au ajutat deloc”, a precizat Vlad Iacob într-un comunicat.

Mohammad Murad vrea să cumpere Dinamo București. Câți bani oferă afaceristul de la „Imperiul Leilor”

“Neg vehement informaţiile conform cărora concluziile vreunui presupus audit au condus la această situaţie. Nu a existat o analiza juridică sau economică cu concluzii negative, aşa cum a fost prezentat în presă, ieri. Există şi alţi investitori interesaţi şi îi aşteptăm alături de noi.”, a adăugat Vlad Iacob.

Adrian Năstase suferă pentru Dinamo. Scenariu-şocant lansat de fostul premier: „Dar cum, cu cine, cu ce bani?”

Vlad Iacob a făcut respectivele precizări pentru paginile oficiale de Facebook și Instagram ale clubului, cu privire la tranzactiile pentru preluarea pachetului majoritar de actiuni al FC Dinamo 1948 SA.