Ce se întâmplă dacă pui sare în paharul cu vin. Trucul incredibil de care ar trebui să știe toată lumea

Sarea e un condiment nelipsit din bucătăria oricărei persoane, dar nu toată lumea știe cât de multe beneficii are și la ce alte lucruri o putem folosi.

19 iul. 2022, 23:22
Ce se întâmplă dacă pui sare în paharul cu vin. Trucul incredibil de care ar trebui să știe toată lumea

V-ați întrebat vreodată ce s-ar întâmpla dacă ați adăuga sare în paharul de vin și ce efect ar putea să aibă asupra băuturii?

Nu multă lume știe acest truc și cum ar putea să schimbe gustul vinului. Nathan Myhrvold, un fost manager al departamentului tehnologic al Microsoft, a explicat cum poate un vârf de sare să netezească și să echilibreze gustul vinului. Aroma fructelor poate fi simțită mult mai intens.

Există și alte tehnici folosite pentru a echilibra gustul vinului. Unii merg, de exemplu, pe varianta decantării masive, cu ajutorul blenderului.

Același lucru se întâmplă și când vine vorba de o ceașcă de cafea. De acum înainte ar fi bine să pui un vârf de sare nu doar în paharul cu vin, ci și în cafeaua de dimineață.

De ce e bine să bei un pahar cu vin înainte de culcare. Descoperirea uluitoare făcută de oamenii de ştiinţă

Potrivit celui mai recent studiu publicat în jurnalul The Drinks Business, un pahar cu vin băut înainte de culcare te ajută să ai un corp de invidiat. Oamenii de ştiinţă au descoperit că licoarea ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor.

Oamenii de ştiinţă au descoperit că vinul roşu conţine un compus chimic denumit resveratrol. Acesta ajută la arderea mai rapidă a grăsimilor. Pe lângă studiul publicat în jurnalul The Drinks Business, şi alte studii desfășurate la Harvard au demonstrat că există o legătură directă între consumul de vin și pierderea în greutate, scrie publicația Times of India, citată de catine.ro.

Oamenii de ştiinţă de la Harvard au fost efectuate pe un eșantion de 20.000 de femei. Timp de 13 ani, acestea au consumat aproape zilnic un pahar de vin roșu înainte de culcare.

În urma studiului s-a demonstrat că peste 70 % din femeile care consumaseră vin roșu au pierdut în greutate şi au mai multe şanse să se menţină în formă decât cele care nu au băut licoarea.

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti, vinul are mai multe beneficii pentru sănătate. De exemplu, te ajută să dormi sau să te relaxezi mai uşor. Mai mult, compușii găsiți în vin ar ajuta la reglarea apetitului și implicit la consumarea mai puținor calorii. Atenţie, specialiştii trag un avertizează că vinul trebuie consumat cu moderaţie.

Citește și Iată cele mai bune opţiuni dintr-o vitrină de vinuri, atât pentru bărbați, cât și pentru femei!