Ce se întâmplă dacă pui șosetele în cuptorul cu microunde. Trucul care te salvează atunci când nu ai timp

Pentru cei care poartă șosete albe, spălarea lor este o adevărată încercare. Cu toții știm că este destul de dificil să albim șosetele, ca să arate ca noi, dar puțină lume cunoaște o metodă miraculoasă, care elimină, imediat, nuanța gri a șosetelor albe.

28 iul. 2022, 09:50
Ce se întâmplă dacă pui șosetele în cuptorul cu microunde. Trucul care te salvează atunci când nu ai timp
Ce se întâmplă dacă pui șosetele în cuptorul cu microunde

Ce se întâmplă dacă pui șosetele în cuptorul cu microunde. Pentru a îndepărta murdăria de pe șosetele albe, veți avea nevoie de puțin timp. Turnați apă curată într-un recipient mic. Adăugați câteva picături de detergent sau săpun lichid. Puneți șosetele în recipientul pe care îl puneți în cuptorul cu microunde. Porniți cuptorul la putere maximă timp de 8-10 minute. Apoi scoateți șosetele și clătiți-le cu apă curată! Rezultatul este unul la care cu siguranță că nu te așteptai.

Lasă hainele în apă cu sare înainte a le pune în maşina de spălat. Trucul genial pe care ar trebui să îl știe toate gospodinele

Dacă vreți să albiți șosetele, de asemenea puteți folosi cuptorul cu microunde. Frecați șosetele murdare cu spun de rufe, apoi puneți-le într-o pungă de plastic. Atenție: punga nu trebuie legată! Puneți punga cu șosetele în cuptorul cu microunde, pentru de 5-7 minute, la puterea maximă. Scoateți apoi punga, având grijă să nu vă frigeți. Acum nu vă ai rămâne decât să le clătiți.

De ce este bine să torni ulei în chiuvetă atunci când pleci de acasă o perioadă mai îndelungată. Trucul genial pe care toţi ar trebui să-l cunoaştem

Şostele albe se murdăresc foarte repede, dar sunt greu de curățat. O altă metodă de a le curăţa este următoarea: pune-le într-un bol cu detergent sau cu săpun; toarnă peste apă caldă și lasă-le cel puțin o oră, iar apoi schimbă apa și pune peste patruu linguri de bicarbonat de sodiu și o cană cu suc zeamă de lămâie; de reținut este faptul că apa trebuie să fie fierbinte pentru ca trucul să fie eficient!