Ce se întâmplă, de fapt, între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: „M-a iritat, așa că am devenit mai rece”

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner s-au cunoscut în urmă cu multă vreme, dar vedeta nu s-a gândit niciodată că între ei se va lega ceva.

21 dec. 2022, 10:36
Ce se întâmplă, de fapt, între Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner: „M-a iritat, așa că am devenit mai rece”
Mihaela Rădulescu și iubitul ei se cunosc de 9 ani

Atunci când l-a cunoscut pe Felix, Mihaela Rădulescu nu credea că ar putea fi ceva între ei. Aceasta a mers să îi ia un interviu, iar la final, bărbatul a invitat-o să ia cina împreună. În acel moment, vedeta a fost deranjată de gest, considărând că este „o golăneală”.

Mihaela l-ar fi refuzat politicos pe acesta și și-a văzut de treaba ei. Felix Baumgartner se îndrăgostise deja de ea, așa că a făcut tot ce a putut pentru a obține numărul de telefon al româncei, lucru pe care l-a și reușit.

Citește și: Mircea Bravo, în culmea fericirii! Se întâmplă la doar câteva luni de la nunta cu Georgiana. Influencerul a făcut anunțul

„M-a iritat, mi s-a părut o golăneală, așa că am devenit mai rece, mi-am făcut interviul și atât. S-a dus după colega mea și i-a cerut numărul meu, însă ea, m-a întrebat înainte, iar eu nu am fost de acord să i-l dea. Felix a făcut rost din altă parte de el, a întrebat pe altcineva, pretextând că a uitat să îmi spună ceva la un răspuns din interviu și cineva din echipă a căzut în plasă și i l-a dat”, a povestit Mihaela Rădulescu, în urmă cu ceva timp.

Acum, cei doi au o relație care, cel puțin din afară, pare perfectă, mulți fiind invidioși din această cauză. Chiar dacă se înțeleg foarte bine, nu se gândesc la căsătorie.

„Nu ne-am pus problema asta, suntem de aceeași vârstă, oameni maturi, care știu ce vor de la viață. E altfel, nu e ca în familiatradițională românească. Nu vreau să-mi fac planuri care să nu-mi iasă! Nu vreau să sufăr! Nu știu ce ne rezervă viața. Eu cu Felix ne-am despărțit de vreo mie de ori în presa din România. În tot acest timp, noi ne-amvăzut fericiți de viața noastră!”, a mai spus vedeta.

Citește și: Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnold Schwarzenegger. Imaginile de colecție au fost postate pe Internet

Mihaela Rădulescu și Felix au luat de curând masa cu Arnold Schwarzenegger și au făcut o fototgrafie pe care au postat-o pe rețelele de socializare.

„Felix… el e foarte zăpăcit, nu știe niciodată care e stânga și care e dreapta. Are nevoie de mine în viața lui, altfel ar fi dezastru. Bine, vorbesc despre lucrurile astea mici, cotidiene”.