Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnold Schwarzenegger. Imaginile de colecție au fost postate pe Internet

Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnold Schwarzenegger. Prezentatoarea trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Felix Baumgartner, iar acesta este bun prieten cu celebrul actor. Astfel, cei trei au fost fotografiați împreună, în timp ce luau micul dejun.

19 dec. 2022, 11:12

Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnold Schwarzenegger. Este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, atât pentru calitățile sale profesionale, cât și pentru felul în care arată și stilul de viață pe care îl are.

Mihaela Rădulescu a luat masa cu Arnold Schwarzenegger

Imaginea a fost imortalizată și postată chiar pe contul de socializare al lui Felix Baumgartner și a strâns mai bine de 5000 de aprecieri din partea fanilor.

Nu este pentru prima oară când diva din România îl întâlnește pe starul hollywoodian, deoarece acesta este prieten la cataramă cu iubitul Mihaelei Rădulescu, mai precis cu omul care a sărit din Stratosferă, așa că se întâlnesc cu drag cu toții de fiecare dată când au ocazia, în mod special când cei doi iubiți au drum la Los Angeles, în America.

Citește și: Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, mai îndrăgostiți ca niciodată. Cum arată viața lor după nouă ani: ”Avem o relație perfectă”

Mihaela Rădulescu, dezvăluiri fără perdea

Mihaela Rădulescu a vorbit despre prima sa experiență sexuală. Prima noapte de dragoste din viața ei nu a fost deloc una plăcută și a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

Dezamăgită că partida de amor nu a fost așa cum a visat, fosta prezentatoare TV i-a transmis un mesaj fostului ei partener, care era mult prea timid pentru planurile pe care le avea cu el la acea vreme.

Aveam aproape 17 ani, muream de curiozitate și aproape că eu am provocat „experiența”. Iubitul meu mă tot săruta, mă tot amețea, dar era mult prea timid pentru planurile mele. Am preluat conducerea, urmându-mi instinctul, căci experiență nu exista, eram mult mai liberă decât el, care era oarecum îngrozit de ideea dezvirginării.

Am consumat întâmplarea, nu mi s-a părut nimic grozav, poate și pentru că am avut ghinionul să încep cu un bărbat stângaci și complexat, în fine, un adolescent chinuit, oarecum de familie, care, cred, că și astăzi are probleme la așternut (să mă scuze!)”, a spus Mihaela Rădulescu, pentru revista Tango.