Ce se întâmplă în căsnicia lui George Simion. Liderul AUR a dat cărțile pe față, la aproape un an de zile de la nunta cu Ilinca

Căsnicia lui George Simion cu Ilinca a ajuns subiect de dezbateri în social media. La aproape un an de zile de la celebra nuntă, liderul AUR a dat cărțile pe față. 

23 apr. 2023, 19:55
Ce se întâmplă în căsnicia lui George Simion. Liderul AUR a dat cărțile pe față, la aproape un an de zile de la nunta cu Ilinca
Unde îşi vor petrece luna de miere George Simion şi Ilinca

George Simion susține că Ilinca este fix ceea ce-i lipsea în plan personal. Liderului AUR îi place în mod special la partenera sa că-i oferă libertatea necesară, deci că nu este „cicălitoare”.

„Nu e cicălitoare, asta e marea mea bucurie. Am văzut nenumărate exemple. Nu suport să fiu bătut la cap, să mi se reamintească, să mi se reproșeze. Ca orice adolescent, am avut anumite conflicte cu mama și apoi cu anumite prietene. 

Bine, în viața cotidiană sunt destul de greu de suportat. Nu prea am momente în care să nu fiu concentrat la ceea ce fac. Sunt implicat cu totul. De aceea, am avut nevoie de cineva care să mă înțeleagă total și să mă suporte, cu bune și cu rele. Sunt conștient de defectele mele și sunt fericit, îi mulțumesc lui Dumnezeu că m-am întâlnit cu Ilica, mă înțelege”, a declarat Simion, în podcastul lui Adrian Artene.

 

George Simion: „Nu am fost niciodată șef de galerie”

 

George Simion a povestit și cum a fost adolescența sa. În timpul școlii învăța foarte bine și era mare fan Paraziții.

„Premiant, tocilar. Eram primul la învățătură. Poezii nu prea am memorat (…) M-am dus ulterior la unul dintre cele mai bune licee din București, la ‘Gheorghe Lazăr’, care nu mi-a plăcut, pentru că am optat la filologie – nici nu am făcut carte atât de mult. 

Era perioada în care căutam mai mult anturaje, eram doar trei băieți în clasă, am căutat să găsesc concerte de muzică, meciuri de fotbal, alte anturaje. În momentul acela, cu cei din grupul de prieteni, mergeam la concerte de muzică rock (…) și de hip-hop – aveam toate casetele de la Paraziții (…)

Cu siguranță mă simt de multe ori în Parlament ca-n melodia ‘Dac-aș fi pentru o zi președinte’. Parcă așa e actuala clasă politică: ‘dac-aș fi pentru o zi președinte, v-aș amaneta pe toți și nu m-ați prinde’.  

(…) N-am fost niciodată șef de galerie. Se încearcă etichetarea mea, că toți cei care merg la meci sunt într-un anumit fel (…) Nu toată lumea face parte din păturile de jos ale societății. Și nu cred că ar trebui să avem păreri negative despre persoanele fără studii! Nu aș mai eticheta atât de mult!”, a mai dezvăluit Simion, potrivit sursei citate.