Ce se întâmplă în corp dacă bei zilnic amestec cu ghimbir. Efectele sunt miraculoase

Ce se întâmplă în corp dacă bei zilnic amestec cu ghimbir. Această plantă uimitoare are proprietăţi de creştere a imunităţii, de îmbunătăţire a digestiei şi de reducere a inflamaţiei. De altfel, conţine şi o combinaţie de uleiuri esenţiale care îi conferă gustul şi mirosul caracteristice.

23 feb. 2022, 17:25
Ce se întâmplă în corp dacă bei zilnic amestec cu ghimbir. Efectele sunt miraculoase
Ce se întâmplă în corp dacă bei zilnic amestec cu ghimbir

Ce se întâmplă în corp dacă bei zilnic amestec cu ghimbir. Este un remediu foarte eficient pentru dureri de cap, gripă, răceală şi chiar inflamaţii musculare. Datorită combinaţiei unice de substanţe, ghimbirul este un analgezic natural care împiedică prostaglandinele să declanşeze în organism un răspuns inflamator.

Ce se întâmplă în corp dacă bei zilnic amestec cu ghimbir. Beneficii:

  • Consumul regulat intareste sistemul imunitar intrucat acesta contine cantitati mari de antioxidanti ce stimuleaza imunitatea si sprijina lupta impotriva infectiilor.
  • Doar o cana pe zi este de ajuns pentru a reduce considerabil riscurile de accident vascular cerebral, intrucat ingredientele continute ajuta la dizolvarea si eliminarea depozitelor de lipide care blocheaza arterele.
  • Datorita efectului sau de incalzire a corpului, acest amestec imbunatateste inclusiv circulatia sangelui, asigurand astfel o mai buna distributie a vitaminelor, a mineralelor si a oxigenului catre celule si intarind sanatatea organismului.
  • Contribuie la combaterea virusurilor responsabili pentru racelile obisnuite, leziunile herpetice, si gripa.

Citeşte şi: Ceaiul de ghimbir face minuni pentru sănătate. Câte ceşti trebuie să se bea pe zi

Ingrediente:

• 1 cana de apa

• ¼ lingurita de ghimbir dat pe razatoare

• ¼ lingurita de curcuma data pe razatoare

• o jumatate de lingurita de ulei de cocos

Mod de preparare

Fierbe apa intr-un vas. Adauga apoi ghimbirul si curcuma, redu focul si mai fierbe apa timp de 10 minute. La final adauga uleiul de cocos, amesteca bine, apoi strecoara ceaiul intr-o cana. Se bea fierbinte!

Consuma zilnic o cana din acest amestec si vei scapa de gripa sau raceala intr-un timp foarte scurt, potrivit Secretele.com.