Iulia Vântur trece prin momente cumplite. Problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză: ”Am ieșit din circuit, nu am avut încotro”

Iulia Vântur trece prin momente de cumpănă după ce problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap. În ultima perioadă, vedeta a avut un program extrem de încărcat care și-a pus amprenta asupra sa.

24 feb. 2023, 12:20
Iulia Vântur trece prin momente cumplite. Problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză: ”Am ieșit din circuit, nu am avut încotro”
Iulia Vântur trece prin momente cumplite

Iulia Vântur trece prin momente cumplite. Frumoasa blondină a fost nevoită să își pună pe pauză toate proiectele pentru câteva zile deoarece se simțea foarte epuizată.

Citește și Andreea Tonciu a ajuns de urgență pe mâna medicilor. A început să se simtă rău și a chemat ambulanța: „Mă doare, nu pot să vorbesc prea mult”

Iulia Vântur trece prin momente cumplite. Problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză

Vedeta a dezvăluit că deși luna aceasta este una extrem de încărcată, a fost forțată să ia o pauză pentru a se recupera după o răceală destul de puternică.

„În ultimele zile nu am mai putut să muncesc, am ieșit din circuit, nu am avut încotro, tocmai pentru că probabil eram mult prea epuizată și nu am avut grijă de mine cum trebuie. Au fost multe proiecte pe care a trebuit să le ducem la bun sfârșit, așa că am fost puțin cam prea ocupată în ultima vreme. De asta cred că am și răcit, m-am și îmbolnăvit. Altfel e ok, revin în câteva zile”, a declarat Iulia Vântur, în cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”, de la PRO TV.

Iulia Vântur, de mână cu alt bărbat

Iulia Vântur se răzbună după ce Salman Khan a fost surprins în ipostaze tandre cu fosta sa iubită, chiar la petrecerea de ziua lui. La puțin timp după aniversare, vedeta a făcut o postare în mediul online, unde apare în compania unui alt bărbat.

Recent, Salman Khan organizat o petrecere fastuoasă cu ocazia zilei sale de naștere la care a luat parte și Iulia Vântur, dar și fostele sale iubite, actrițele Sangeeta Bijlani și Pooja Hegde.

La un moment dat, celebrul actor indian a sărutat-o pe Sangeeta Bijlani în văzul tuturor, pe frunte ce e drept, însă gestul ar fi scos-o din sărite pe Iulia Vântur.

La puțin timp după aniversarea iubitului său, Salman Khan, care a împlinit recent 57 de ani, Iulia Vântur a postat în mediul online un videoclip în care se ținea de mână cu un alt bărbat. Este vorba despre un alt artist indian, Arjun Kanungo.

Deși este vorba despre un videoclip care a fost filmat pentru  melodia „Tera Tha Tera Hoon”, Iulia Vântur se mândrește cu noua sa reușită pe plan profesional și a împărtășit momentul cu fanii săi de pe Instagram.

În imagini, Iulia Vântur îl ține de mână și pare extrem de fericită alături de el. Fanii au fost surprinși și au reacționat imediat.

„Uau, ce frumos!”, a spus unul dintre fanii Iuliei.

Citește și Salarii umilitoare la Antena Stars! S-a aflat câți bani câștigă pe lună o prezentatoare de știri și o asistentă tv