Iulia Vântur dezvăluiri neaşteptate despre problemele cu care s-a confruntat în India: „Am încercat să schimb regulile Indiei. Ce e pentru tine al tău rămâne”

Iulia Vântur se bucură de un succes extraordinar în India, dar până să ajungă aici s-a dat de multe ori cu capul de sus. Nu de puţine ori a simţit că munca ei nu valorează nimic pentru indieni.

17 mart. 2023, 10:26

Iulia Vântur le-a demonstrat, însă, în cele din urmă indienilor că poate fi la fel de bună, poate chiar mai bună decât artiştii lor. Și-a dorit mult să loe arată ce poate şi să fie în top. Iar în cele din urmă i-a ieşit, în pofida nenumăratelor provocări pe care traiul în India i le-a scos în cale.

Iulia Vântur dezvăluiri despre provocările cu care s-a confruntat în India: „Mi-au trebuit ani de zile, de muncă, în care a trebuit să demonstrez că-mi merit locul în această industrie”

Unul dintre cele mai dificile lucruri cu care s-a confruntat în India a fost necunoaşterea limbii, o barieră care a dus la pierderea multor proiecte. Au existat însă și persoane cu suflet bun, care au avut încredere în ea și i-au întins o mână de ajutor la momentul potrivit. A muncit mult mai mult decât ar fi făcut-o dacă ar fi fost născută în India, dar acum se bucură de un succes uriaş.

Primii ani au fost de descoperiri, fascinații, cunoștințe noi, prieteni. Dar am dat cu capul de multe ori și m-a durut, m-am înverșunat și am încercat să schimb regulile Indiei (râde), până când am înțeles că nimic nu e bun sau rău esențial, că trebuie să am toleranță, deschiderea să văd și dincolo de ce am învățat eu că e potrivit. Au fost multe momente în care am simțit că valoarea nu îmi este recunoscută, că munca pe care am depus-o atâția ani nu cântărește, nu înseamnă nimic.

Citeste si Iulia Vântur trece prin momente cumplite. Problemele de sănătate au determinat-o să ia o pauză: ”Am ieșit din circuit, nu am avut încotro”

Mi-au trebuit ani de zile, de muncă, de perseverență, în care a trebuit să demonstrez că-mi merit locul în această industrie, că aduc ceva diferit. Sunt oameni cu care am lucrat din prima zi aici și care-mi spun că sunt mândri de evoluția mea. Și ei simt de parcă ar fi propria lor reușită, pentru că au fost alături de mine atunci când mă luptam pentru a-mi depăși barierele.

Au fost proiecte pe care le-am pierdut, pentru că nu știam limba, sau pe care nu le-am făcut, pentru că atunci nu-mi doream expunere absolut deloc. Eu chiar cred că ce e pentru tine al tău rămâne! În India, ca debutant, a trebuit să muncesc mereu extra pentru a obține ceva ce ar fi putut să vină simplu pentru un artist de aici, e ceva firesc. Toate vin la pachet”, a povestit artista pentru Viva.

Citeste si Secvențe incendiare cu Iulia Vântur „pusă pe bătaie”! Cum se poartă mai nou iubitul blondei: „Deodată comportamentul lui s-a schimbat”