Ce se întâmplă între Anca Dumitra și proaspătul ei soț. Actrița a fost văzută, în ultimul timp, mereu singură

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit în primăvara anului trecut, iar acum fanii s-au întrebat ce se întâmplă între ei. Actrița a fost văzută mereu singură.

27 ian. 2024, 14:24

Anca Dumitra și Manfred Spendier s-au căsătorit în primăvara lui 2023, iar evenimentul a fost unul fabulos. Acum, la nouă luni de la nuntă, mulți s-au întrebat ce se întâmplă între ei.

Anca Dumitra apare mereu singură în imaginile de pe Instagram, iar fanii au fost puși pe gânduri. Ei bine, stați liniștiți, că veștile despre cei doi sunt foarte bune.

Chiar dacă frumoasa Geanina din Las Fierbinți nu postează imagini cu Manfred Spendier pe rețelele sociale, acest lucru nu înseamnă că între ei ar fi probleme, ci pur și simplu îi place să fie cât mai discretă cu viața ei personală.

Sursele noastre asigură că cei doi sunt mai bine ca niciodată, fericiți, bucuroși și cu planuri superbe pentru anul ce tocmai a început.

Manfred Spendier și Anca Dumitra, nunta ca în povești

Actrița care dă viață celebrului personaj Geaninuța din serialul Las Fierbinți” a hotărât că este momentul să se așeze la casa ei și i-a spus „Da!”, anul trecut, bărbatului care a reușit să o facă fericită. Cu toate că pentru fanii ei ea va rămâne veșnic Anca Dumitra, în acte lucrurile arată cu totul altfel, deoarece aceasta a hotărât să ia numele soțului.

Nu știu în ce măsură aveam un număr mai mare sau mai mic de admiratori care sperau sau nu, însă, este adevărat, m-am căsătorit. Nu mi-am imaginat nimic înainte ca să-mi fie spulberat visul cu realitatea. Poate sună ciudat sau nu, dar nu am fost genul care să se gândească de mică la rochia de mireasă sau cum/când. Toată viața am lăsat să vină natural lucrurile spre mine – acum am simțit, acum am făcut-o. Nu e o schimbare radicală”, a mărturisit actrița.

Cât despre cererea în căsătorie, aceasta a povestit că a avut loc în Santorini și că a avut parte chiar și de un foc de artificii, lucru la care nu s-ar fi așteptat.

Cererea în căsătorie a fost foarte frumoasă și emoționantă. S-a întâmplat în Santorini, un cadru de vis, și a fost un moment al nostru, cum e și firesc, de altfel, dar pregătit într-un fel surprinzător, însă și romantic. Ce pot să spun este că probabil nu m-aș fi așteptat niciodată să fie artificii. Asta cred că a fost un plus de magie”, a mai explicat Anca Dumitra.