Ce semne îi dau de gol pe bărbaţii mincinoşi

Bărbaţii sunt irezistibili, enervanţi, copii, puternici, sexy, dar şi …mincinoşi. Dacă ai vreo bănuială că bărbatul de lângă tine îţi ascunde ceva este foarte posibil să ai dreptate. Iată care sunt cele 10 semne că minte de îngheaţă apele.

RomaniaTV.net
26 mart. 2015, 12:16
Ce semne îi dau de gol pe bărbaţii mincinoşi

Picioarele lui nu stau locului

Dacă, în timp ce vorbeşte cu tine, bărbatul îşi bâţâie nervos picioarele sau şi le înfăşoară în jurul unui scaun, cel mai probabil minte de stinge. Imaginea este destul de clară: aşa cum îşi ascunde gleznele sau genunchii de tine, tot aşa ascunde şi adevărul. Nonverbalul nu minte niciodată.

Citeşte şi  Bărbaţii mint: Nu le plac femeile naturale. Tipuri de machiaj pe care le preferă

Face pauze când îl iei la întrebări

Dacă face pauze mari în vorbire atunci când îi pui o întrebare simplă, de genul “Unde ai fost azi-noapte?” sau “Ai pe altcineva?”, sunt şanse mari ca el să fie un mincinos. Urmăreşte-i mimica şi dacă observi că ochii zâmbesc, dar sprâncenele se ridică, poţi să fii sigură că nu spune adevărul.

Citeşte şi  Minciunile preferate ale bărbaţilor şi de câte ori mint mai mult decât femeile

Ţine mâinile în buzunar

Mâinile în buzunar trădează o nervozitate crescută. Dacă eşti de părere că tocmai l-ai prins cu mâţa-n sac şi el îşi ascunde degetele prin buzunare, ai dreptate să-l cerţi. Dacă îl surprinzi că vine acasă şi bagă mâinile în buzunar de cum intră pe uşă, poţi fi sigură că a făcut vreo prostie.

Citeşte mai mult pe Unica.ro.