Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Ce dorință și-a pus actorul: „Important este că știu eu ce vreau să fac”

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Ziua de 16 februarie a fost una semnificativă pentru actor, a sărbătorit ziua de naștere, mai mult decât atât, a schimbat și prefixul. Fostul jurat de la iUmor a mărturisit ce își dorește să facă de acum încolo.

17 feb. 2023, 10:21
Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Ce dorință și-a pus actorul: „Important este că știu eu ce vreau să fac”
Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani. Una dintre schimbări s-a produs deja, actorul a semnat cu ProTV și a decis ca odată cu schimbarea prefixului, vrea să se ocupe cât mai mult de propria persoană. Este mesajul pe care artistul, în stilu-i caracteristic, l-a postat pe rețelele de socializare.

Citește și: Mihai Bendeac a fost oprit de poliție în trafic. Dialog fabulos cu agentul: „Aţi băut? Aţi consumat substanţe?” / „Da!”

Mihai Bendeac a împlinit 40 de ani

O să-mi cam bag… în ea de criză. Nu îmi doresc decât scelerare în următorii ani. Filme, spectacole, turnee, dar și nightlife, drugs, pussy, wiskey, dar și chill oricand am nevoie. A venit vremea să mă ocup și de mine… 40 de ani am fost cel mai puțin important. 40 de ani artistul Bendeac a făcut cele enumerate anterior.

Mai dă-l în…. E cazul să mai trăiască și omul Bendeac. Sună un pic suprarealist ce spun, dar nu contează. Nici chestiile astea nu vor mai conta. Gândul că “dacă nu se înțelege ceva din ceea ce încerc a comunica”. Important este că știu eu ce vreau să fac. Hai vă îmbrățișez și mulțumesc pentru urări!”, a fost mesajul transmis de Mihai Bendeac.

Prima care l-a felicitat a fost, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea, mama sa, Emilia. Aceasta și-a amintit de momentul în care medicul a anunțat-o, la doar 20 de ani, că e însărcinată. ”Este ziua lui. Poza aceasta spune multe despre noi doi, pentru că a fost așa: Emilia, ești însărcinată, o să creșteți împreună!

Au fost cuvintele medicului de atunci, așa a simțit el să îmi spună vestea, pentru că aveam 20 de ani și eram foarte tânără. De atunci, se pare că tot creștem împreună, prin iubire, experiențe și prin toate sentimentele care ne încearcă zi de zi. Să trăiești sănătos, Mihai Bendeac. Te iubește muca. La mulți ani!”, a fost mesajul Emiliei Bendeac, alături de o fotografie cu cei doi.