Bomba anului în televiziune. Cu ce post de televiziune a semnat Mihai Bendeac

Cu ce post de televiziune a semnat Mihai Bendeac. În urmă cu câteva luni, actorul şoca pe toată lumea când anunţa că şi-a dat demisia de la Antena 1, în urma unei dispute la emisiunea iUmor. Toată lumea era curioasă unde va plecat juratul.

05 feb. 2023, 23:21
Bomba anului în televiziune. Cu ce post de televiziune a semnat Mihai Bendeac

Cu ce post de televiziune a semnat Mihai Bendeac. Actorul a revenit în centrul atenției presei de când a plecat de la pupitrul juriului iUmor. Internauții au speculat faptul că ar fi semnat cu o televiziune concurentă Antenei 1.

Citeşte şi: Anunțul surprinzător făcut de Mihai Bendeac: „Simt tot mai mult nevoia acută de a intra în PSD!”

Cu ce post de televiziune a semnat Mihai Bendeac

Ultimul mesaj postat de Mihai Bendeac pe pagina lui de Instagram a creat mare vâlvă printre internauți. Controversatul actor a distribuit o fotografie cu sigla PRO TV, în dreptul căruia nu a scris nimic, lăsând la interpretarea publicului.

Locația fiind setată tot la PRO TV, utilizatorii au presupus că fostul jurat de la iUmor s-ar fi dus la sediul celui mai cunoscut trust media din România, unde ar fi putut semna contractul cu televiziunea concurentă Antenelor.

Fanii au rămas surprinși de postarea fostului jurat de la ,,iUmor”, însă l-au felicitat pe acesta și i-au urat mult succes în noul său proiect profesional.

De ce nu vrea să facă copii Mihai Bendeac

Cu toate că multe femei celebre i-au trecut prin palmares niciuna nu a reușit să îl făcă pe acesta să renunțe la burlăcie și să devină tată.

În urmă cu ceva timp, Mihai Bendeac a și explicat de ce nu își dorește să devină tată. Se pare că problemele intervin atunci când el trebuie să împartă locuința cu o femeie. Conform cancan, acesta nu reușește să stea în casă cu o femeie mai mult de cinci zile, deoarece ține foarte mult la intimitate și la spațiul personal. Așadar, iată cum iese automat din discuție și ideea de a deveni tată.

Mihai Bendeac a reușit să aibă în palmaresul său multe femei frumoase printre care Roxana Vancea, Mirela Zeta, Sore, Andreea Popescu şi Celia. Roxana Vancea și Mihai Bendeac au avut o relație cu mare priză la public.