Ce şpagă a putut să primească un livrator de mâncare, în România. Internauţii au izbucnit în râs. Clipul care a făcut furori pe TikTok

Un nou clip face senzaţie pe reţeaua de socializare TikTok. În imagini este surprins chiar George Butunoiu, cunoscutul "vânător" de manageri de top.

26 mai 2021, 17:37
Ce şpagă a putut să primească un livrator de mâncare, în România. Internauţii au izbucnit în râs. Clipul care a făcut furori pe TikTok

Ce şpagă a putut să primească un livrator de mâncare, în România. Curierul a reuşit să creeze un filmuleţ chiar în timpul în care i-a înmânat comanda.

Ce şpagă a putut să primească un livrator de mâncare, în România. Internauţii au izbucnit în râs

Chiar înainte să plece, Butunoiu l-a oprit şi a vrut să îl recompenseze cum se cuvine cu „un bacşiş frumos”. Omul a revenit la scurt timp cu o pereche de şosete negre pe care i-a dat-o livratorului.

„I-am primit de ziua mea. Poftim”, a fost reacţia lui Butunoiu.

Curierul a luat „şpaga” zâmbind şi a mulţumit frumos. La scurt timp acesta a urcat videoclipul pe TikTok şi în scurt timp s-a viralizat.

„Mulţumesc frumos. O zi bună”, a spus livratorul.

George Butunoiu este reărezentantul celei mai vechi firme de căutare executivă din România. Acesta susţine că a fost primul român care a înființat o afacere de recrutare, în 1990. Jenewein Group și a devenit Dr. Jenewein România.

George Butunoiu s-a alăturat Ward Howell Euroselect în 1996 ca partener general al biroului Ward Howell România. El și-a creat propria companie, care îi poartă numele, în 2006. Raluca Yvonne Ionas s-a alăturat lui George Butunoiu în 2003, apoi a fost numită consultant în 2006. A devenit partener în 2012 și partener co-manager în 2018.

După studii, George Butunoiu a petrecut o perioadă scurtă profesând ca cercetător în fizica nucleară. Cariera sa, în domeniul de afaceri a început la scurt timp după Revoluția Română. A înființat mai multe companii, dintre care una a devenit lider de piață în software de afaceri.

Citeşte şi: TikTok face noi victime. O vedetă a fost la un pas să rămână oarbă, după ce a încercat un truc de înfrumusețare
George Butunoiu este licențiat în fizică la Universitatea din București, are un master în administrarea afacerilor de la Academia de Studii Economice și un master în managementul resurselor umane de la Școala Națională de Studii Politice și Administrative, București.

@catalinmincu21#boltfood #livrari #fyp #tips #foryourpage #viral

♬ sunet original – Catalin Mincu

Citeşte şi: Aşa arată cuplul care a cucerit TikTok-ul. El avea 18 ani, iar ea 71 atunci când s-au întâlnit prima dată. După doar două săptămâni s-au căsătorit. „Mă îndrăgostesc mai mult pe zi ce trece”


loading...
Partenerii noștri