Ce spun astrologii şi numerologii despre anul 2012: apocaliptic sau liniştit

După ce 2012 se anunţase apocaliptic, cu mai multe zvonuri sumbre chiar decât 2000, astrologii şi numerologii le dau vestea bună celor care cred în puterea planetele şi a cifrelor! Acestea au hotărât că ne putem aştepta la schimbare, spor şi echilibru în case.

RomaniaTV.net
04 ian. 2012, 21:45
Ce spun astrologii şi numerologii despre anul 2012: apocaliptic sau liniştit

„Anul acesta, fiind un an cu încărcătură fantastic de pozitivă, nonconformismul este primordial şi asta spunem că vedeta zodiacului în 2012 va fi vărsătorul, după aceea gemenii şi balanţele . Leul, ca zodie de foc, vine undeva cu o încărcătură pozitivă, dar cu un volum de muncă fantastic de mare”, spune astronumerologul Mihai Voropchievici.

Asta în timp ce Berbecii vor avea noroc de bani. Taurii vor deveni mai atenţi la locul de muncă, iar gemenii se dovedesc mari afacerişti.

Despre raci, numai de bine. „Cei care nu sunt încă căsătoriţi au şanse să-şi găsească anul acesta un partener”, mai spune specialistul.

Ajungem şi la cei născuţi în zodia fecioarei. Ei vor avea o capacitate de regenerare deosebită şi îşi vor găsi uşor un loc de muncă. Balanţele norocoase la bani se vor maturiza. Săgetătorii dau dragostea pe avere, iar capricornii vor fi cei mai testaţi şi mai inspiraţi. Iar peştişorii se vor scălda într-o apă mai limpede.

Specialistul ne lămureşte şi în problemele inimii. „Toţi vor fi favorizaţi, pentru că, fiind un an de expansiune, un an 5, dragostea va fi primordială, aventurile şi cele extraconjugale”.

Şi cifrele sunt de partea noastră. „Sunt favorizaţi cei care au număr de destin 5, adică adunate datele naşterii, ziua cu luna cu anul, dau 5., alţi favorizaţi sunt aceia care au numerele impare 1, 3, 7, 9”.
Dar, indiferent de ce zodie eşti, „favorizaţi vor fi toţi aceia care, în acest an, vor da dovadă de mai multă expansiune, de mai multă libertate de gândire”, conchide astronumerologul.