Ce spun copiii Mirelei Vaida despre celebritatea prezentatoarei TV: „Își dau seama că mami e cumva cineva cunoscut”

Ce spun copiii Mirelei Vaida despre celebritatea prezentatoarei TV. Este una dintre cele mai apreciate și iubite vedete din România, atât pentru cariera sa, cât și pentru familie. Fanii sunt topiți după copiii artistei și abia așteaptă să posteze imagini cu ei pe rețelele sociale.

01 nov. 2023, 19:25
Ce spun copiii Mirelei Vaida despre celebritatea prezentatoarei TV: „Își dau seama că mami e cumva cineva cunoscut”
Ce spun copiii Mirelei Vaida despre celebritatea prezentatoarei TV

Ce spun copiii Mirelei Vaida despre celebritatea prezentatoarei TV. Vedeta este căsătorită de foarte mulți ani cu Alexandru, împreună cu care are trei copii: Carla, Vladimir și Tudor. Partenerul de viață al vedetei de televiziune este foarte discret și stă departe de lumina reflectoarelor.

Citește și: Scandal imens la Antene: Mirela Vaida, acuzată că şi-ar fi „lucrat” mai mulţi colegi. „Nu înţeleg ce are cu mine!”

Ce spun copiii Mirelei Vaida despre celebritatea prezentatoarei TV

Cred că mai conștientizează când mergem împreună undeva în oraș sau în alte părți și mă mai oprește lumea pe stradă să facă poze cu mine. Și atunci copiii își dau seama că mami e cumva cineva cunoscut care, uite, mai e oprită pe stradă.

Dar nu e nimic supralicitat în treaba asta, nu facem caz. E o chestiune pe care ei au înțeles-o, știu că mami lucrează la televizor, dar nu au treabă, e ca un serviciu oarecare, așa cum și tati se duce la birou.

Nu ne schimbă cu nimic viața noastră și nici nu ne afectează ritmul zilnic de activități, suntem niște oameni normali până la urmă și așa vrem să rămânem”, a explicat Mirela Vaida.

Soacra Mirelei Vaida este cea care se ocupă de micuți atunci când prezentatoarea și soțul ei sunt foarte aglomerați: ”Soacra mea, fiind singură, pentru că socrul meu s-a prăpădit, abia îi așteaptă la Cluj, îi duce peste tot, le face toate poftele, se plimbă, vizitează, merg la filme, merg în parcuri, sunt fericiți acolo copiii.

Și eu sunt fericită că au ce să facă, pentru că la noi ritmul de viață și de muncă și la mine și la soțul meu este acela că plecăm dimineață și venim seara.

Deci e bine pentru copii că în vacanță au foarte multe activități la Cluj. Primesc poze și videoclipuri și sunt bucuroasă când îi văd că sunt fericiți, că schimbă aerul, schimbă peisajul, toate lucrurile astea sunt benefice”.