Ce spun noii vecini despre Traian Băsescu. Cum este să locuiești în același bloc cu fostul președinte al României VIDEO

Traian Băsescu s-a mutat la bloc după ce a fost evacuat din imobilul pus la dispoziția familiei sale de RAPPS. Fostul preşedinte al României şi-a achiziţionat un apartament de aproape 500.000 de euro, situat în unul din cartierele bune ale Capitalei, într-un complex rezidențial din Sectorul 1.

27 iun. 2022, 09:37
Ce spun noii vecini despre Traian Băsescu. Cum este să locuiești în același bloc cu fostul președinte al României VIDEO
Ce spun noii vecini despre Traian Băsescu

Ce spun noii vecini despre Traian Băsescu. Fostul şef al statului nu mai beneficiază de pază SPP și locuință de protocol după ce a fost declarat oficial colaborator al fostei Securități. Și-a găsit într-un final un apartament într-un complex rezidențial din Sectorul 1, unde s-a mutat alături de soţia sa, Maria Băsescu. Traian Băsescu s-a mutat la ultimul etaj al clădirii, cumpărând chiar ultimul apartament scos la vânzare de dezvoltatorul imobiliar Dan Șucu. „Suntem onorați de alegerea făcută de Domnul Președinte Băsescu de a cumpăra ultimul dintre cele 520 de apartamente construite deja în primele faze ale Arcadia Apartments Domenii. Alegerea dumnealui este o reconfirmare pentru noi a îndeplinirii promisiunii făcute de la început clienților noștri de a realiza un produs de foarte bună calitate”, au anunțat dezvoltatorii imobiliari ai respectibului complex.

VIDEO! Traian Băsescu vorbeşte pentru prima dată despre DISPARIŢIA flotei! „Dom’ne prin vânzare! Navele au fost ipotecate şi luate credite pe ele!”

Vecinii nu par impresionați de situaţia în care împart același imobil cu omul care a condus România timp de 10 ani. „Am stat în trecut și lângă Ceaușescu și nu e nimic special. Nu are nici o importanță, pentru mine sunt aceiași oameni”, a spus una dintre vecinele fostului președinte pentru Prima TV. „Nu mi se pare wow că vine aici. M-a plăcut de el pentru că a fost un om mai drept”, a spus o altă locatară. „Am aflat și noi că vom fi vecini cu domnul Traian Băsescu. O să fim ca orice alți vecini, adică să ne înțelegem bine, să ne salutăm, și să sperăm că o să fie în continuare o comunitate frumoasă aici”, este de părere o altă vecină de-a lui Traian Băsescu.

Traian Băsescu: „Nu am niciun regret după vila de protocol. Dacă statul mă batjocorește, o să-i dau ce-mi dă și el mie”