Ce spun tălpile picioarelor despre sănătatea ta

Știai că poți identifica mai multe probleme de sănătate, atât fizice, cât și emoționale, doar prin examinarea tălpilor? Acest lucru este mai mult decât suficient pentru a le oferi îngrijirile necesare și atenția de care au nevoie pentru a rămâne sănătoase.

RomaniaTV.net
26 apr. 2016, 13:03
Ce spun tălpile picioarelor despre sănătatea ta

Potrivit reflexoterapiei, există o legătură directă între organele din organism și punctele specifice din talpă. În plus, picioarele suportă greutatea corpului pe parcursul zilei, motiv pentru care au nevoi de îngrijiri suplimentare.

Tălpile și conexiunea pe care o are cu organele corpului:

Una dintre cele mai simple moduri de a verifica problemele de sănătate este de a examina cu atenție tălpile picioarelor pentru a observa schimbările.

Citeşte şi  Unde trebuie să te masezi în tălpi pentru a vindeca o serie de BOLI FOTO

În picioare și degetele de la picioare, sunt capilare de densitate variabilă, ceea ce indică o bună circulație a sângelui. În cazul în care numărul acestor capilare scade, iar în unele cazuri aproape de dispariție, acesta poate fi semnul deficienței sanguine. Acest lucru ar putea fi cauzat de pantofi, dar și de purtarea unor șosete prea strâmte.

Apariția bruscă și frecventă a durerii picioarelor poate semnala o deficiență de substanțe nutritive, deshidratare sau o circulație a sângelui scăzută. Așadar, este important să te gândești care sunt cauzele și care este cel mai bun tratament pentru a nu le lăsa să se agraveze.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro