Ce spune Alex Velea despre soţia lui Măruţă: „Andra este un monstru”

Ce spune Alex Velea despre soţia lui Măruţă, după scandalul care a izbucnit în showbiz, între prezentatorul Pro TV şi artist. Chiar dacă nu i-a acceptat scuzele lui Măruţă, mărturisind că nu sunt reale, ci doar pentru public, iubitul Antoniei are o părere bună despre Andra.

22 iul. 2021, 12:18
Ce spune Alex Velea despre soţia lui Măruţă: „Andra este un monstru”
Ce spune Alex Velea despre soţia lui Măruţă

Ce spune Alex Velea despre soţia lui Măruţă. Artistul a vorbit despre relaţia pe care o are cu Andra şi a mărturisit că nimeni nu îi poate contesta calităţile vocale şi munca depusă pentru a ajunge în acest stadiu al carierei. Cu toate acestea, nu vede vreo colaborare cu Andra, şi asta din cauza prezentatorului, care „decide tot”.

Citeşte şi: Alex Velea a cerut-o pe Antonia. Cum arată inelul: „A zis “Da”! Te iubesc până dincolo de moarte”

Ce spune Alex Velea despre soţia lui Măruţă

Andra este un monstru, un monstru al muzicii, e printre primele trei voci din România. Are talent uriaș, a muncit mult pentru el, este extraordinară. Dar, sincer, nu se pune însă problema unei colaborări între noi, Măruță decide tot.

Știu că Mihai (tatăl Andrei, n. red.) ar fi vrut, el mă place, îi place ce cânt, ne respectăm, dar nu se poate să colaborez acum cu Andra, este o fantasmagorie”, a declarat Alex Velea, pentru fanatik.ro.

În emisiunea XNS de la Antena Stars, cântăreţul a susţinut că este extrem de deranjat de modul în care Cătălin Măruţă a vorbit despre ei, în special de Antonia.

Nu mi-a placut niciodata sa generez scandaluri, nu imi place nici sa le intretin. Dar uneori simt nevoia sa dau replica, pentru ca ma simt prea atacat. Asta e mai nasol ca imi ataca familia. Daca au ceva de zis, sa imi zica mie. Nu e genul meu sa improsc cu noroi in stanga si in dreapta.

Cu Maruta m-am si certat, ca tocmai pe ei ii invita si le punea intrebari despre nevasta-mea. (n.r. Mario si Lino) M-a jignit prea rau, si a jignit-o pe nevasta-mea. Daca foloseam numele nevestei lui, daca as fi vorbit eu de Andra cum a vorbit el de Antonia, nu stiu daca mai punea textul ala, ca la sfarsit sa spuna ca suntem barbati si sa ne strangem mana. E fals, e la misto, l-au pus sefii sa il puna”, a declarat Alex Velea.