Ce spune Bianca Drăguşanu despre criza energetică: „Pot să vină oricât facturile, nu am de ce să fac economie”

Ce spune Bianca Drăguşanu despre criza energetică. Este una dintre vedetele care câştigă foarte bine din imaginea ei, în fiecare lună primeşte sume considerabile de bani. Blondina nu prea preocupată de scandalul actual privind facturile uriaşe la curent.

23 sept. 2022, 18:50
Ce spune Bianca Drăguşanu despre criza energetică: „Pot să vină oricât facturile, nu am de ce să fac economie”
Ce spune Bianca Drăguşanu despre criza energetică

Ce spune Bianca Drăguşanu despre criza energetică. Vedeta locuiește împreună cu mama și fiica ei, însă de o vreme petrece mai mult timp în apartamentul din Pipera a lui Gabi Bădălău. Blondina stă foarte bine financiar, motiv pentru care nici nu o interesează de factura la curent.

Ce spune Bianca Drăguşanu despre criza energetică

Bianca spune că mama ei este cea care se ocupă de plata facturilor, ea lăsându-i o anumită sumă lunar pentru toate facturile. A mai mărturisit că nu face economii, pentru că nu are de ce. ”Îmi ajut financiar toată familia. Nu mă interesează facturile și nici nu știu cât vin. Eu îi las mamei o sumă lunară pentru toate cheltuielile. Pot să vină oricât, nu am de ce să fac economie la ceva”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru Playtech.ro.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu, dezvăluiri despre participarea la „Asia Express”. Câţi bani a încasat: „Ştiam că nu fac faţă, mi s-a părut un compromis”

Bianca Drăguşanu, mesaj neaşteptat pentru Dana Budeanu

Invitată în cea de-a doua editie a emisiunii „Zig Zag”, difuzată pe canalul de Youtube „theXclusive„, Bianca Dragusanu a fost supusă unui joc, în care trebuia să aleagă diverse personaje cu care ar petrece o vacanță în Bali, şi a ales un singur nume: Dana Budeanu.

Mă regăsesc în foarte multe lucruri pe care le spune ea. O ador! În afară de faptul că e frumoasă, că e independentă, că e deșteaptă, băi, e deșteaptă rău de tot! E puternică și miserupistă, n-o interesează nimic de gura lumii. Face istorie femeia asta, crede-mă! Mi se pare femeia superbă, maximă în tot. Dacă m-ai pune să aleg între 10 bărbați și Dana Budeanu aș alege Dana Budeanu”, a declarat Bianca Drăguşanu.