Cristina Cioran, despre întâlnirea cu Alex Dobrescu: „Suntem în relații civilizate!”

Cristina Cioran susține că ea și Alex Dobrescu au rămas în relații civilizate după separare. Vedeta a mărturisit că a ales să se revadă cu fostul partener doar de dragul fetiței lor.

05 ian. 2023, 19:11

Cristina Cioran și Alex Dobrescu s-au întâlnit zilele trecute la o plimbare prin București, acolo unde cei doi s-au certat și au făcut un scandal de proporții în plină stradă.

Vedeta a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars, că ea și fostul partener au stabilit să se întâlnească în oraș pentru ca bărbatul să o vadă pe fetița lor, Ema.

Citiți și: Cristina Cioran şi Alex Dobrescu, scandal monstru pe stradă: „Te-ai dus cu ţăranca aia!”

Cristina Cioran a ținut să precizeze că ea și tatăl fiicei sale ar fi vorbit numai despre copil, dar și „despre ce vorbesc doi foști parteneri”.

„Nu a fost o întâlnire întâmplătoare, am stabilit să ne întâlnim, să mergem la mall, să mai vorbim, să mai vadă fetița, deci, a fost o întâlnire programată. Ne-am întâlnit, am vorbit puțin, după care ne-am dus la masă, după care am plecat acasă. Nu știu despre ce am vorbit acolo, dar am vorbit lucruri despre care vorbesc oamenii când se văd. Nu nu am vorbit despre asta, nu știu de unde până unde. Despre ce vorbesc doi foști parteneri… și despre micuța noastră, că de aia ne-am văzut”, a mărturisit Cristina Cioran.

Cristina Cioran spune că nu mai are de gând să se împace cu Alex Dobrescu

Prezentatoarea tv susține că ea și fostul ei partener au rămas în relații civilizate după separare. Cristina Cioran recunoaște că Alex Dobrescu vrea să se împace cu ea, însă blondina nici nu vrea să audă de așa ceva.

„Suntem în relații… civilizate. Nu (n.r. nu există șansă de împăcare). Da (n.r. el vrea să se împace)”, a adăugat Cristina.

Vedeta a devenit mamă în vara anului 2021, iar în luna noiembrie a anului trecut, a anunțat public că despărțirea de Alex Dobrescu este definitivă.

„Dragi prieteni și colegi din presă, unii prieteni, alții mai puțin, vă mulțumesc tuturor pentru interesul acordat. Mulțumesc mult pentru mesaje, apreciez fiecare mesaj al vostru și le citesc. Știu că îmi cereți un punct de vedere, deocamdată nu este cazul. Nu înțeleg de ce atâta interes pentru o poveste care s-a închis. Fiecare merge mai departe, fiecare are dreptul la fericire, iar eu respect foarte mult asta. Pentru mine, în momentul ăsta, foarte importantă este Ema, sănătatea ei, viața ei, fericirea ei. Este bine (n.r. fetița ei), a trecut peste otită. O să ne mai vedem, o să ne mai auzim, dar vă mulțumesc!”, spunea Cristina Cioran pe Instagram.

Citiți și: Cristina Cioran, cu ochii în lacrimi după despărțire: „Eu sunt foarte îngăduitoare, tolerantă, răbdătoare”