Speak și Ștefania, vacanță de coșmar în Vietnam: „O să mor, o să mor! N-am văzut în viața mea așa ceva!”

Speak și-a luat prin surprindere fanii cu un anunț pe care l-a făcut pe rețelele de socializare. Cântărețul și iubita sa au plecat acum câteva zile în Vietnam, acolo unde sperau să se relaxeze, însă cei doi îndrăgostiți au avut probleme încă de când au aterizat pe aeroport.

05 ian. 2023, 20:03

Speak și Ștefania au plecat în urmă cu trei zile în Vietnam, acolo unde sperau să aibă o vacanță frumoasă. Imediat ce a aterizat pe aeroport, artistul a realizat că nimeni nu vorbea engleza.

„Bă, nu vorbesc engleză, nu vorbesc. O să mor, o să mor! Nu, e ceva… doamne ferească! Nu vorbesc engleză, traficul… n-am văzut în viața mea așa ceva… niciodată. Nu, nu, nu! Doamne, dă-mi răbdare, te rog din sufletul meu, că deja mă iau spumele”, a transmis Speak, pe pagina sa de Instagram.

Citiți și: FOTO: Anunț grav. Speak a ajuns pe patul de spital

Tot pe rețeaua de socializare, Speak le-a povestit fanilor săi că a vrut să iasă în oraș cu iubita sa, dar zona era extrem de aglomerată și efectiv nu a avut cum să traverseze strada.

În imaginile distribuite pe Instagram, se poate observa o mulțime de oameni care se deplasa haotic pe străzi. Mai mult, cântărețul a postat imagini cu obiectele pe care le transportă oamenii pe scutere.

„Noi nu prea avem cum să trecem strada. Nu e niciun semn de circulație, de nimic. Încercăm, dar…Care se încumetă? Aici nu e pauză. Mie îmi e frică!”, a spus Speak, potrivit Libertatea.

„Ia, uite-l pe băiatul acesta. Nu, deci nu se poate trece strada, n-ai cum, e imposibil, nu se întâmplă nimic, nu e niciun semafor. Am ieșit și noi în oraș, treceți voi strada, că noi nu prea avem cum. Ia, fiți atenți, n-ai cum să treci strada. Și nu e niciun semn de circulație”, a mai povestit Speak.

Înainte de a pleca în vacanță, Speak s-a întâlnit pe aeroportul din București cu Alex Velea, Antonia, Smiley și Gina Pistol.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de SPEAK (@iamspeak)

Citiți și: Ștefania, foc și pară pe angajații de la Tarom. Ce a pățit iubita lui Speak în aeroport: „Angajați-vă niște oameni”