Roxana Nemeș, atac dur la adresa colegilor. Ce spune vedeta despre echipa Faimoșilor: ”Fiecare vrea să fie șef”

Replicile acide de la Survivor All Stars 2024 nu au întârziat să apară chiar din primele zile petrecute de concurenți în jungla din Republica Dominicană. Roxana Nemeș a avut o serie de critici dure la adresa colegilor ei din echipa Faimoșilor.

21 ian. 2024, 11:34
Roxana Nemeș, atac dur la adresa colegilor. Ce spune vedeta despre echipa Faimoșilor: ”Fiecare vrea să fie șef”

Roxana Nemeș nu s-a mai abținut și a decis să își spună părerea sinceră despre colegii ei din echipa Faimoșilor de la Survivor All Stars 2024.

Citește și Roxana Nemeș a slăbit considerabil, chiar înainte de participarea la Survivor All Stars. Ce dietă a ținut: ”Nu stau să gătesc! Mă simt super energică”

Nemeș susține că toți concurenții din echipa Faimoșilor își doresc să fie lideri.

„Jorge vrea să fie personaj. Nu știu cum a fost el în sezonul lui, dar îl văd cum vine și se bagă peste orice numai să fie el. Are idei excepționale… Zice: „Ea se antrenează astăzi, noi facem asta”. Fiecare aici vrea să fie șef. Și TJ, și Jorge și… Moroșanu mai puțin, că el își știe locul. Zanni nu mai zic… Elena…”, a spus Roxana Nemeș.

„Până și asta mică, Ștefania, și-ar dori cumva. Ana și-ar dori, dar este în spatele lui Zanni, îl lasă pe el. Jador e pe treaba lui. Știe și el că nu are cum să fie șef. Și uite așa, fiecare cu strategia lui să fim șefi”, a continuat Roxana Nemeș, potrivit TVMania.ro.

Andreea Tonciu a pierdut în fața Roxanei Nemeș

După un joc solicitant, Andreea Tonciu a pierdut în fața Roxanei Nemeș și a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea, însă vedeta a fost foarte dezamăgită de situație.

Andreea a fost surpinsă de faptul că parcursul său în Republica Dominicană se încheie atât de repede și a povestit că le promisese celor de acasă că va rămâne în concurs cel puțin o lună.

Bruneta a subliniat că pentru ea a fost extrem de dificil să doarmă fără un acoperiș deasupra capului și fără pat și să se acomodeze la condițiile grele ale concursului.

Citește și Suma incredibilă pe care Andreea Tonciu câștigat-o pentru o săptămână la „Survivor România All Stars”! Klaus Iohannis ar fi invidios

„Sunt foarte dezamăgită pentru că am promis acasă că o să stau 3-4 săptămâni. Dacă Dumnezeu așa a vrut, plec acasă. Survivor All Stars mi-a schimbat viața, n-am trăit în viața mea ce am trăit aici și pentru mine este o experiență unică.

La mine este greu cu adaptatul deoarece eu am o viață în care fac ce vreau, când vreau.. Pentru mine a fost cel mai greu să dorm fără acoperiș și pat”, a declarat Andreea Tonciu, după ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea acestea din concurs.