Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”

Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Informaţiile apărute recent în presă au şocat opinia publică, mai ales că părintele a recunoscut agresiunea sexuală asupra femeii care a depus plângere, dar și stenogramele în care vorbește cu victima.

23 sept. 2022, 23:44
Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Motivul pentru care nu a mers la podcastul lui: „Eu n-am uitat însă niciodată”

Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa. Printre vedetele care au comentat cazul revoltător se află şi prezentatorul de la Kanal D, care, la un moment dat, a fost invitat de preot la podcastul său. Jurnalistul a refuzat invitația preotului, deoarece nu merge la podcasturi, în general.

Citeşte şi: Dan Negru reacţionează după ce Bia Khalifa l-a înjurat pe Cornel Palade: „Actorul nu trebuia să fie acolo”

Ce spune Dan Negru despre preotul Visarion Alexa

„Nu-l cunosc pe Visarion Alexa. M-a invitat la podcastul lui, dar cum nu mă duc deloc la podcasturi, l-am refuzat și nu l-am întâlnit.Frauda, abuzul, păcatul sunt ale fiecăruia în parte. Sunt pe CNP-ul din buletin. Dar noi ne pricepem cel mai bine să le generalizăm. Politicenii sunt hoți și doctorii șpăgari. Monarhia nu era bună că l-am avut pe Carol al II-lea, fotbaliștii sunt proști și cântărețele ușuratice. Mereu am generalizat. Degeaba l-am avut pe Ferdinard că noi am văzut doar erorile lui Carol II-lea, degeaba Dinu, Lucescu sau Gică Popescu sunt parteneri excelenți de dialog, noi am văzut doar blocnotesu’ lui Claudiu Răducanu.Nimeni nu generalizează mai bine ca noi. Poate greșesc și bisericile când pun în cârca oamenilor lor mai mult decât pot ei duce. Eu n-am uitat însă niciodată că-n fruntea bisericii ortodoxe nu e patriarhul Daniel și nici în fruntea catolicilor nu e Papa de la Roma. E un tânăr de vreo 30 de ani care mi-a spus că-mi va da odihnă atunci când voi fi împovărat.  E singurul pe care-L cred. Ceilalți să-și ducă păcatele și greșelile fiecare pe CNP propriu!„Veniți la Mine, toți cei trudiți și împovărați, și Eu vă voi da odihnă”- Iisus-

”, este mesajul transmis de Dan Negru, pe pagina de Facebook.

Poliţiştii din București au primit o plângere de la o femeie care a declarat că Visarion Alexa, în vârstă de 46 de ani, a agresat-o sexual. Visarion Alexa a fost reținut timp de 24 de ore, după care instanța a hotărât punerea acestuia sub controlul judiciar.

Arhiepiscopia a afirmat că luni va începe ancheta în acest caz și a declarat, de asemenea, că preotul a fost suspendat „de la slujirea preoţească”. Avocata lui Visarion Alexa, Mariana Mihai, a confirmat că a existat o relaţie de prietenie între preot şi femeia pe care a agresat-o sexual.