Ce spune decorul bradului de Crăciun despre personalitatea ta

În fiecare an, îţi pui aceeaşi întrebare: cum va arăta bradul de Crăciun? Să fie unul natural, care îţi va aduce mireasma aceea unică, atât de plăcută? Poate că unul artificial, ce respectă ecosistemul şi dă sentimentul de sărbătoare fără a face atâta mizerie. În plus, trebuie să te gândeşti şi la cum anume îl vei orna: culorile, materialele, unde vei pune fiecare glob şi cât de mult îl vei încărca, obiectele decorative din jur, dar dacă de fapt toate aceste alegeri dezvăluie caracteristici ale personalităţii tale?

RomaniaTV.net
23 dec. 2016, 12:02
Ce spune decorul bradului de Crăciun despre personalitatea ta

Brad de Craciun natural, traditional

Un frumos molid verde si parfumat, pe care il decorezi aproape integral cu rosu, poate doar cateva atingeri de auriu. Ghirlanda pastreaza aceeasi tema, la fel si luminitele, ca sa nu mai vorbim de clasica steluta pusa in varf.

Citeşte şi  TEST de personalitate: Anotimpul preferat spune TOTUL despre tine

Daca te regasesti in aceasta descriere, probabil si canti cateva colinde in timp ce impodobesti bradul; pentru tine, Craciunul rimeaza cu traditia pe care iti doresti cu ardoare sa o respecti. Nu esti prea interesata de noutati, ci preferi sa ramai fidela acelor sentimente si amintiri din copilarie. Astepti momentul impodobirii in fiecare an, mai ales ca iti ofera prilejul de a aduce aproape toata familia.

Citeste continuarea pe curademiere.ro