Ce spune despre el stilul lui de flirt

Dincolo de fraze de agăţat şi fluturat din gene, Jeffrey Hall, profesor de ştiinţele comunicării la Universitatea din Kansas defineşte flirtul ca o întreagă abordare pentru a arăta interesul romantic şi a identificat chiar şi cinci stiluri diferite de a flirta.

RomaniaTV.net
16 apr. 2013, 10:23
Ce spune despre el stilul lui de flirt

Flirtul jucaus

Citeste si: La agatat pe Facebook

CUM IL RECUNOSTI?

Sigur ai cunoscut la o petrecere un tip care in mod clar te place, conversatia este cat se poate de placuta, atractia intre voi este tot mai maer… si gata! Dispare, nu mai suna, nu mai e de gasit. Sarmul lui ar putea topi un intreg ghetar si te face sa te simti deasupra stratului de ozon. Stie incotro sa conduca conversatia, cum sa te flateze fara sa fie evident si nu isi ia nici o clipa ochii de la tine.

PROFILUL LUI ROMANTIC

Probabil ca flirteaza cu o multime de femei. Si, desi s-ar putea arunca intr-o relatie cu una dintre ele, nu o va lua prea in serios.

Citeste si: Cele 3 reguli care conteaza in regulile seductiei

CHIAR TE PLACE?

Din pacate nu. „Acest tip de barbati cauta de fapt un mod de a-si ridica respectul de sine”, spune Hall. Flirteaza doar pentru ca ii place sentimentul. Totul este un fel de sport, nu neaparat drumul catre o relatie. Poate ca este deja intr-una.

Mai multe stiluri de flirt gasesti pe Cosmopolitan.ro.