Ce spune despre tine modul în care îmbraci sutienul

Modul preferat de a îmbrăca sutienul îţi trădează personalitatea, conform explicaţiilor date de Patti Wood, expert în limbajul trupului.

RomaniaTV.net
20 aug. 2015, 12:14
Ce spune despre tine modul în care îmbraci sutienul

Există, conform teoriei expertului, patru tipuri de personalitate, în funcţie de modul în care o femeie alege să îmbrace sutienul: conducătorii, influenţii, susţinătorii şi corectorii.

Descoperă ce tip de personalitate ai şi ce spune despre tine modul în care îmbraci sutienul în fiecare zi.

Închizi sutienul la spate

Eşti un suporter, conform clasificării oferite de Patti Wood, iar asta înseamnă că îţi place să respecţi tradiţia şi urmezi lecţiile care ţi-au fost date. Alegi sutienele cu închidere în spate, aşa cum au făcut, la rândul lor, bunica şi mama ta. Adori să ai mereu lume prin preajmă, iar dacă cineva are nevoie de ajutor, va apela cu siguranţă la tine. Eşti, de regulă, foarte bine pregătită pentru orice situaţie imprevizibilă.

Închizi sutienul în faţa şi îl roteşti

Dacă alegi un sutien cu închidere la spate, dar îl închizi în faţă pentru a-ţi fi mai uşor, eşti, conform clasificării, un influent. Eşti femeia căreia îi place să fie apreciată, să ai sprijinul celor din jur şi te îmbraci conform cerinţelor statutului pe care îl deţii. Eşti mereu ca scoasă din cutie, iar faptul că închizi sutienul în faţă spune despre tine că eşti perfecţionistă şi vrei să te asiguri că nu există şanse să ţi se desfacă atunci când ţi-e lumea mai dragă.

Citeşte mai mult pe feminis.ro.