Ce spune Elena Udrea despre Revelionul petrecut cu Traian Băsescu VIDEO

Elena Udrea a precizat, marţi, la România TV că petrecerea de Revelion la care a participat alături de Traian Băsescu a fost una cu muzică, dans şi voie bună. Fostul ministru al Dezvoltării a adăugat că după Revelionul organizat la restaurantul unui hotel din Covasna a mai petrecut alături de preşedinte încă o oră la vila de protocol pentru a bea o cafea.

RomaniaTV.net
01 ian. 2013, 12:19
Ce spune Elena Udrea despre Revelionul petrecut cu Traian Băsescu VIDEO

„A fost o petrecere frumosă. Nu m-am aşteptat pentru că a fost o alegere de ultim moment venirea la Covasna. Au fost foarte mulţi turişti, petrecere cu muzică, cu voie bună, dans, aşa cum au petrecut mulţi români”, a declarat Elena Udrea.

Întrebată dacă la finalul petrecerii a continuat discuţiile cu şeful statului, Udrea a răspuns că întâlnirea a continuat la vila de protocol.

„Am mai stat o oră pentru cafea şi să povestim cumva seara de Revelion. Cei care stăteam la hotel ne-am întors la locul de cazare”, a adăugat Elena Udrea.

Preşedintele Traian Băsescu a petrecut Revelionul la un hotel de lux din Covasna. Departe de ochii lumii, preşedintele a ciocnit un pahar de şampanie cu soţia şi fiicele sale, dar şi cu Elena Udrea care li s-a alăturat la petrecere.
În jurul orei 2, Ioana Băsescu a ieşit din hotel şi a plecat. Traian Băsescu a petrecut însă până după ora 3.00 dimineaţa. El a ieşit din restaurant împreună cu soţia sa şi fiica cea mică, Elena. I-au urmat Elena Udrea şi Gheorghe Falcă.