Ce spune forma feţei despre iubitul tău

Publicat: Miercuri, 06 Septembrie 2017 11:31 // Actualizat: Miercuri, 06 Septembrie 2017 11:31 // Sursa: romaniatv.net

Pentru unii poate fi surprinzător, dar forma feței spune multe despre caracterul unui om. Expertul în cititul feței, Jean Haner, și autor al cărții The Wisdom of Your Face (Înțelepciunea feței tale) spune că cei mai mulți oameni au forma feței asemănătoare și tipologiile foarte clare sunt destul de rare.

Foto: feminis.ro

Jean Haner dezvăluie că tehnica pe care se bazează cartea sa provine dintr-un studiu medical antic chinezesc în care se arată că forma feței dezvăluie ce tip de personalitatea are cineva, dar și abordarea generală pe care o are asupra vieții, scrie feminis.ro. Fața poate fi văzută ca o hartă a caracterului și a vieții cuiva și există șase forme principale.

Citeşte şi Sprâncene wow sau bau? Învaţă de la celebrităţi

1. Fața ovală (oval)

Forma ovală are fruntea lată și mai evidentă decât pomeții, care sunt oricum mai proeminenți decât bărbia. Altfel spus, fața se îngustează în partea de jos și pomeții ies cel mai mult în evidență.
Persoana care are această formă știe mereu ce să spună și îi poate face pe alții să se liniștească, să se simtă bine-primiți oriunde și să se simtă comfortabil. Cu toate acestea, uneori, se străduiește prea mult să-și aleagă cuvintele potrivite, deoarece chiar îi pasă ce zic cei din jur.

2. Fața prelungită (long)

Această față este mai degrabă întinsă de la un capăt la altul, de la bărbie până la frunte, iar unii oameni care au această formă de față au și bărbia proeminentă.
Acest tip de oameni pun mare accent pe detalii și vor să facă absolut totul în felul lor. De asemenea, ceea ce duc la bun sfârșit este de o calitate foarte bună, pentru că sunt perfecționiști, lucru care se observă mai ales în vocabularul lor bogat și gramatica excelentă, drept pentru care se fac mereu înțeleși. Câteodată, dacă cineva încearcă să le fie împotriva, își dau drumul la limbă și se exprimă mai colorat.

3. Forma rotundă (round)

Acest tip de față este aproape la fel de lungă pe cât este de lată și părul crește foarte lung și des. Cele mai accentuate părți ale feței sunt obrajii.
Oamenii care au acest tip de față sunt comunicativi, generoși și darnici. Ei pun nevoile altora mai presus de ale lor, atrag de multe ori narcisiștii și în mod frecvent nu se aleg cu ceea ce vor de la o relație. Până la urmă, acest tip de oameni realizează că oferă prea mult, fără a primi nimic în schimb și că ar trebui să se pună mai des pe primul loc.

4. Forma pătrată (square)

Persoanele care posedă acest tip de față au maxilarele și linia părului pe aceeași direcție și de aceeași dimensiune. Bărbia, fruntea și obrajii sunt aproape la fel de late, iar cea mai proeminenta parte este cea a maxilarelor.

Citeşte şi Pe ce parte te avantajează să îţi faci cărarea, în funcţie de forma feţei

Cei care au această formă sunt foarte inteligenți și au gândire analitică. Această față este caracteristică celor care conduc proiecte importante, pentru că au dorința de viață și energie mare.

5. Forma inimă (heart)

Atât femeile cât și bărbații care au fața în formă de inimă prezintă o bărbie ascuțită și lățimea feței se îngustează în partea de jos, adică fruntea este lată și proeminentă.
Cei care au această formă au o tărie de caracter extremă, dacă vor să realizeze ceva își stabilesc un țel foarte bine definit și luptă până în pânzele albe să și-l atingă. Chiar dacă sunt calmi și știu ce vor de la viață, asta nu înseamnă că dau dovadă de vlagă prea mare, dar au o intuiție dezvoltată și sunt foarte creativi. Dacă își pun ceva în minte pot fi foarte insistenți.

6. Forma de diamant (diamond)

Această formă mai este cunoscută și ca formă triunghi sau pară și este ascuțită la frunte și lată la maxilare. De obicei, se disting destul de bine unghiuri clare ce accentuează oasele capului, fapt pentru care este cea mai rară formă.
Celor care au această formă de față le place să fie la conducere și cu cât este mai ascuțită fața în partea de sus cu atât mai autoritari sunt. De asemenea, aceste persoane au succes in tot ceea ce își propun.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
caracter forma fata fete forma fata caracter forma fetei
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
14 Dec
noapte 5 °
zi 12 °
Ultimele joburi adaugate
24 H