Ce spune forma feţei despre personalitatea ta

Poți spune foarte multe despre o persoană dacă îi analizezi hainele, felul de vorbi, gesturile. Dar știai că și forma feței dă indicii despre personalitatea sa?

RomaniaTV.net
02 mart. 2016, 12:19
Ce spune forma feţei despre personalitatea ta

Fața unei persoane ne poate ajuta să-i înțelegem personalitatea și trăsăturile de caracter. Există cinci forme de bază ale feței: convexe, concave, plane, convexe-concave și concave-convexe.

O practică străveche

Această artă este cunoscută sub numele de fizionomie și se practica în secolul V î.Hr., în Grecia, fiind foarte populară printre marii filosofi ai Greciei Antice. În secolul al 19-lea, ea a renăscut prin lucrarea lui Johann Kaspar. Potrivit unui studiu publicat recent, există o corelație între chipul cuiva și personalitatea sa.

Citeşte şi  Cum să-ţi alegi ochelarii de vedere, în funcţie de forma feţei

Forma convexă

Persoanele care au forma feței convexă au un nas puternic sau mare, cu o frunte înclinată. Ele au adesea un nas coroiat, sprâncene mari și bărbia îngustă. Persoanele cu această formă a feței sunt foarte încăpățânate. Atât bărbații, cât și femeile își pierd adesea răbdarea. În schimb, au o minte ascuțită și se pricep să lucreze în domeniul financiar.

Citeşte continuarea pe click!pentrufemei.ro