Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil. Modelul și Dani Oțil se iubesc ca în prima zi

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil se iubesc de mulți ani, însă sentimentele sunt mai puternice pe zi ce trece. Recent, modelul a vorbit despre posibilitatea de a deveni mamă pentru a doua oară.

19 feb. 2024, 12:51
Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil. Modelul și Dani Oțil se iubesc ca în prima zi
Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil. Modelul și Dani Oțil se iubesc ca în prima zi

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil formează un cuplu apreciat de urmăritori , formând o familie frumoasă alături de fiul lor, Tiago. Recent, blondina a fost întrebată dacă există posibilitatea să ăi facă băiețelului un frățior sau o surioară în viitorul apropiat.

Citește și: Gabriela Prisăcariu a aflat de toate aventurile lui Dani Oțil. Cum au reușit să treacă peste: „Soția mea e un om inteligent, că de aia am luat-o”

Ce spune Gabriela Prisăcariu despre al doilea copil

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil s-au îndrăgostit iremediabil în urmă cu mulți ani, după ce s-au cunoscut la emisiunea pe care vedeta o moderează, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Nu se știe dacă a fost dragoste la prima vedere dar se știe că se iubesc mult și că au familia pe care și-au dorit-o mereu. se cunosc de ani buni, după ce ea a pășit pentru prima dată în platoul emisiunii pe care el o moderează dimineață de dimineață.

Cei doi au un copilaș împreună, au afaceri prospere, o casă de lux și mașini scumpe, ceea ce denotă că au viața pe care mulți și-o doresc. Oricum, viața lor nu era completă până să apară Tiago, abia după nașterea lui devenind o adevărată familie perfectă. Și tocmai pentru că se știe și se vede cât de fericiți sunt, Gabriela Prisăcariu a fost întrebată dacă ea și soțul ei nu se gândesc la un al doilea copil.

Și deși unii fani sperau ca cei doi să mai facă un copil, modelul a răspuns scrut și la obiect că nu se întrevede vreo sarcină în următoarea perioadă. Dar chiar și așa, fără dorința de a-și crește familia, Gabriela Prisăcariu se declară mai îndrăgostită ca niciodată de soțul ei.

Ea spune că din iubire a devenit mamă și tot din iubire Dani Oțil o surprinde zi de zi, cu tot felul de gesturi, de la cele mai mici, la cele mai mari. Iar un exemplu ar putea fi chiar ultimul dar pe care l-a primit chiar de ziua ei de naștere, fiind vorba de un bolid de lux pe care matinalul i l-a cumpărat. Gabriela Prisăcariu recunoaște că partenerul său este foarte romantic, iar toate gesturile de iubire și apreciere o fac să se îndrăgostească pe zi ce trece mai mult de el.

Citește și: Secretele cuplului Dani Oţil – Gabriela Prisăcariu. Cum menţin pasiunea după sosirea copilului: „Avem o regulă!”