Ce spune Iohannis despre „întâlnirea de la Grivco”

Preşedintele PNL, Klaus Iohannis, susţine că premierul Victor Ponta ar trebui să nu-şi irosească timpul pentru a găsi 'persoane compromise care să mintă în numele său' şi reiterează că aşteaptă ca acesta să prezinte dovezi cu privire la presupusa întâlnire de la Grivco.

RomaniaTV.net
31 aug. 2014, 10:47
Ce spune Iohannis despre „întâlnirea de la Grivco”

„În România, libertatea de exprimare este garantată, dar constat că a minţi este la fel de liber. Domnul Codruţ Sereş nici nu ştie cum arăt de aproape, dar eu ştiu din informaţiile apărute în presă că este prietenul domnului Dan Voiculescu”, declară Iohannis într-un comunicat de presă, citat de Agerpres.

Klaus Iohannis mai spus că aşteaptă în continuare de la Victor Ponta să prezinte public acele dovezi certe că a fost la Grivco.

„Nu există aceste dovezi pentru că nu a existat o asemenea întâlnire”, susţine liderul PNL.

Iohannis spune că premierul trebuie să guverneze.

‘Îl rog pe domnul Victor Ponta să nu îşi irosească timpul încercând să găsească tot felul de persoane compromise care să mintă în numele lui. Îi reamintesc premierului că are de guvernat o ţară pe care a adus-o în recesiune economică tocmai pentru că şi-a ocupat timpul doar cu intrigi, în loc să fie preocupat de rezolvarea problemelor cu care se confruntă România’, conchide preşedintele PNL. 

Într-o apariție televizată, Iohannis l-a acuzat pe Victor Ponta că minte atunci când spune că amândoi au fost la sediul Grivco și că el nu a fost niciodată acolo. Fostul ministru Codruț Sereș îl contrazice pe prezidențiabilul ACL și declară într-un interviu că el însuși este cel care l-a primit pe Iohannis și l-a condus în biroul lui Dan Voiculescu. Iată ce spune Sereș: „(…)eu l-am primit la intrarea în sediu GRIVCO, ne-am strâns mâna, ne-am salutat și l-am condus în încăperea în care se afla Dan Voiculescu”.