Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie și copii, după un deceniu de relație cu Salman Khan: „E important să fiu fericită, nu măritată”

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu longeviv și apreciat, însă nu sunt puțini cei care se întreabă când vor face aceștia marele pas spre a deveni soț și soție, dar și când vor deveni părinți.

14 dec. 2023, 08:36
Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie și copii, după un deceniu de relație cu Salman Khan: „E important să fiu fericită, nu măritată”
Ce spune Iulia Vântur despre căsătorie și copii, după un deceniu de relație cu Salman Khan: „E important să fiu fericită, nu măritată”

Iulia Vântur și Salman Khan sunt împreună de mai bine de zece ani și, deși au o relație frumoasă, nu au făcut până acum pasul cel mare. Recent, artista a mărturisit că-și dorește să devină mamă și crede că se va descurca extraordinar în acest rol, chiar dacă se dedică foarte mult și carierei.

Citește și: Iulia Vântur s-a căsătorit cu Salman Khan? Primele imagini în rochia de mireasă: „Arăți fantastic, superbă!”

Iulia Vântur, despre căsătorie și copii după zece ani de relație

Vedeta din România a decis să își părăsească țara natală pentru a-și face o carieră în India, alături de bărbatul iubit, celebrul actor Salman Khan. A reușit acest lucru, iar acum se gândește la căsătorie și copii.

„Da, îmi doresc un copil, e dar de la Dumnezeu. Când se va întâmpla, voi primi cu bucurie. Avem atâtea exemple de femei care au reușit să îmbine foarte frumos profesia și familia. Cred că mă voi descurca foarte bine. Părinții mei au înțeles că e important să fiu fericită, nu măritată!”, a declarat Iulia Vântur pentru viva.ro.

Întrebată ce îi lipsește din România,a vând în vedere că este plecată de atât de mult timp, Iulia Vântur a recunoscut că oamenii sunt cei cărora le duce lipsa, mai ales părinților săi, pe care reușește să îi vadă destul de rar, dar de fiecare dată când este posibil.

„Din România îmi lipsesc oamenii: părinții, prietenii și „libertatea de mișcare. Fiind autonomă în România, conduc singură, fac totul singură. Îmi lipsește și munca în televiziune câteodată. Când sunt în România, îmi lipsesc anumiți oameni din India, anumite obiceiuri, serile muzicale, bondingul cu prietenii”, a explicat cântăreața.

Pentru 2024, Iulia Vântur speră să aibă mai multă grijă de sănătatea și odihna sa, mai ales că, în ultimii ani, nu a reușit să doarmă foarte bine.

„Să mă preocup mai mult de sănătatea mea, de odihnă. Să schimb viteza. Prea am vrut să le fac le toate. Nu prea am dormit în ultimii ani. Și oamenii dragi mie să-mi fie sănătoși și aproape!”, a conchis vedeta.

Citește și: Iulia Vântur, primele declaraţii despre relaţia cu socrii. Cum este viaţa în India alături de familia lui Salman Khan