Iulia Vântur, primele declaraţii despre relaţia cu socrii. Cum este viaţa în India alături de familia lui Salman Khan

Iulia Vântur, prezentatoare de televiziune și partenera celebrului actor Salman Khan, a oferit detalii despre viața sa în India și relația cu familia starului de la Bollywood.

29 nov. 2023, 12:29
Iulia Vântur, primele declaraţii despre relaţia cu socrii. Cum este viaţa în India alături de familia lui Salman Khan
Iulia Vântur, primele declaraţii despre relaţia cu socrii. Cum este viaţa în India alături de familia lui Salman Khan

Iulia Vântur, primele declaraţii despre relaţia cu socrii. Cu mai bine de un deceniu în urmă, vedeta a luat decizia de a părăsi România și de a se stabili în India, unde și-a construit o viață alături de Salman Khan, celebrul actor de la Bollywood. În acest timp, Iulia Vântur a devenit o celebritate în lumea filmului indian și a câștigat inimile publicului.

Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația sa cu părinții lui Salman Khan și despre acceptarea pe care a primit-o în noua sa familie. Vedeta a mărturisit că se simte ca acasă în India și că familia lui Salman Khan a adoptat-o, făcând-o să se simtă iubită și integrată.

„Da, mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a adoptat și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile.”, a dezvăluit Iulia Vântur pentru VIVA!.

Citeşte şi: Betty Salam dezvăluie starea de sănătate a tatălui său. Ce se întâmplă acum cu Florin Salam: „Nu va lăsa nici chestia asta să-l doboare” VIDEO

Vedeta a mai adăugat că a încercat să-şi aducă părinţii în India: „Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”.

Iulia Vântur a fost deranjată de unele speculații mediatice şi a negat categoric zvonurile conform cărora ar fi fost căsătorită în România. „Nu mă mai deranjează nimic. Am învățat că titlurile se fac din auzite, în cel mai bun caz. Singurul lucru care mă deranja era faptul că părinții mei erau afectați și chestionați de cunoscuți, în timp ce eu eram departe”, a mai spus Iulia Vântur.

Citeşte şi: Mihaela Tatu rupe tăcerea despre relaţiile cu Gabriel Cotabiţă şi Adrian Daminescu. „Eram tot timpul împreună. Ne înţelegeam foarte bine” VIDEO