Iulia Vântur s-a căsătorit cu Salman Khan? Primele imagini în rochia de mireasă: „Arăți fantastic, superbă!”

Iulia Vântur s-a căsătorit cu Salman Khan? Vedeta se iubește de mulți ani cu celebrul actor, pentru care a decis să părăsească România și să se mute în India. Acolo, a devenit extrem de cunoscută, iar astăzi se numără printre cele mai iubite artiste.

05 dec. 2023, 10:09
Iulia Vântur s-a căsătorit cu Salman Khan? Primele imagini în rochia de mireasă: „Arăți fantastic, superbă!”
Iulia Vântur s-a căsătorit cu Salman Khan?

Iulia Vântur s-a căsătorit cu Salman Khan? Timp de multă vreme, fanii i-au întrebat când își unesc destinele, având în vedere că trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de zece ani. Recent artista a luat pe toată lumea prin surprindere, după ce a postat mai multe imagini îmbrăcată într-o rochie superbă de mireasă, specifică pentru zona Indiei.3

Iulia Vântur s-a căsătorit cu Salman Khan?

La descrierea imaginilor postate, Iulia Vântur a scris cuvântul „Nuntă”, însă nu a specificat dacă este vorba doar despre o ședință foto sau dacă ea și Salman Khan au decis să își unească destinele.

Totuși, atât descrierea, cât și fotografiile în sine, i-au pus pe jar pe internauți, care au vrut să știe cât mai multe detalii despre acest subiect. De asemenea, au felicitat-o pe artistă și i-au transmis o mulțime de gânduri pozitive .„Arăți fantastic!/ Superbă/ Foarte frumoasă!/ Tu arăți minunat în orice culoare/ Arăți fantastic, superbă!”, sunt câteva comentarii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia V Vantur (@vanturiulia)

Citește și: Iulia Vântur a devenit o indiancă veritabilă. Imaginile care o dau de gol pe fosta prezentatoare

Iulia Vântur, primele declaraţii despre relaţia cu socrii

Iulia Vântur a vorbit deschis despre relația sa cu părinții lui Salman Khan și despre acceptarea pe care a primit-o în noua sa familie. Vedeta a mărturisit că se simte ca acasă în India și că familia lui Salman Khan a adoptat-o, făcând-o să se simtă iubită și integrată.

Da, mă simt ca acasă în India. Am o nouă familie, care m-a adoptat și pentru care sunt foarte recunoscătoare. Care mă face să mă simt iubită. Mă simt de-a casei, de-a familiei. Și e atât de frumos să ai o familie care petrece timp împreună, care sărbătorește totul împreună și se susține în momente dificile.”, a dezvăluit Iulia Vântur.

Vedeta a mai adăugat că a încercat să-şi aducă părinţii în India: „Încerc să-i conving și pe ai mei să vină în India, să stea cu mine aici, mai mult. Însă greu îi scot pe ai mei din cuibul lor”.

Iulia Vântur a fost deranjată de unele speculații mediatice şi a negat categoric zvonurile conform cărora ar fi fost căsătorită în România. „Nu mă mai deranjează nimic. Am învățat că titlurile se fac din auzite, în cel mai bun caz. Singurul lucru care mă deranja era faptul că părinții mei erau afectați și chestionați de cunoscuți, în timp ce eu eram departe”, a mai spus Iulia Vântur.