Ce spune Lidia Buble despre credință. Motivul pentru care artista ajunge mai rar la biserică: „Trebuie să recunosc”

Ce spune Lidia Buble despre credință. A intrat în luminile reflectoarelor în urmă cu mulți ani și a reușit să-și clădească o carieră impresionantă în industria muzicală. Artista și famillia sa au o legătură specială cu Dumnezeu, tatăl ei fiind preot la o biserică penticostală.

17 apr. 2024, 18:50
Ce spune Lidia Buble despre credință. Motivul pentru care artista ajunge mai rar la biserică: „Trebuie să recunosc”
Ce spune Lidia Buble despre credință

Ce spune Lidia Buble despre credință. A provine dintr-o familie extrem de numeroasă, întrucât mai are zece frați și surori. Dat fiind faptul că tatăl lor este pastor, credința a ocupat întotdeauna un loc important în viețile lor. Nu de puține ori artista a povestit că în copilărie mergea deseori la biserică împreună cu rudele sale, însă acest lucru s-a schimbat de când ea s-a mutat în Capitală pentru a-și construi o carieră.

Citește și: Lidia Buble are o avere formată din păpuși Barbie! Câți bani valorează jucăriile de colecție: „Cred că-ți iei o mașină”

Ce spune Lidia Buble despre credință

Mă duc la biserică pe cât de des se poate mai ales când mă duc acasă și mă întorc în biserica în care, efectiv, am copilărit, am crescut împreună cu frații mei, unde am învățat să când, mi-am dezvoltat acest dar pe care mi l-a dat Dumnezeu.

La București, trebuie să recunosc, la biserică ajung puțin mai rar, dar ori de câte ori mă duc acasă ajung la biserică. Dacă nu, încerc să fac din casa mea o mică bisericuță, cânt melodiile pe care le cântam în copilărie.

Nimic nu este mai frumos decât atunci când sunt împreună cu surorile mele și mai ales dacă ne unim vocile”, a mărturisit Lidia Buble pentru Playtech.ro.

Lidia Buble, cel mai tare truc pentru un păr strălucitor

Lidia Buble a trecut printr-un proces îndelungat de vindecare a părului. Acum, din rutina ei de îngrijire nu lipsesc măștile hrănitoare și protecția termică. Însă, nimic nu se compară cu oțetul, ingredientul pe care îl folosea des mama ei atunci o spăla pe păr, iar acest obicei îl are și astăzi.

Un truc pentru luciul părului. Mama de mici ne punea oțet amestecat cu apă într-un lighean. Să zicem două căpăcele de oțet într-un lighean în care strângi rufele.

Ne punea cu capul acolo, ne mișca de două, trei ori, după care ne storcea. Nu îl mai clătea cu apă și aveam un luciu la păr de niciun produs pe care îl folosesc astăzi nu-mi dă luciul ăla la păr. Mai fac treaba asta uneori.

Am foarte mare grijă de păr. Asta e podoaba noastră capilară. Am trăit pe propria-mi piele. Când mai eram cu o mână de păr în cap nu mai știam cum să-l bag pe sub căciulă, pe sub șapcă. Eu care în permanență eram tot timpul coafată Fetelor, aveți grijă de părul vostru!”, a mai spus Lidia Buble.