De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu. Cei doi au fost căsătoriți

De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu. Cei doi au fost căsătoriți în anul 2009, însă mariajul lor nu a durat foarte mult, un an mai târziu, au decis să meargă pe drumuri separate.

25 ian. 2023, 16:36
De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu. Cei doi au fost căsătoriți
De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestriț

De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu. La acea vreme, toată lumea se întreba care au fost cauzele ce au dus la despărțirea dintre cei doi. O primă variantă ar fi că lui Vârciu nu i-ar fi convenit că partenera sa ar fi avut mai mulți bărbați după ce au fost despărțiți întâia oară.

Încă de când s-au împăcat, noi l-am întrebat pe Liviu dacă i-a trecut supărarea, deoarece Adelina a încercat să-și refacă viața, iar el ne-a spus că va încerca. Nu a putut însă trece peste faptul că ea a avut și alți iubiți după ce s-au despărțit prima oară, iar noi, prietenii lui, chiar i-am dat dreptate. Așa suntem noi, bărbații.” a mărturisit o persoană din anturajul lui Liviu Vârciu.

De ce s-au despărțit, de fapt, Liviu Vârciu și Adelina Pestrițu

Pe de altă parte, Adelina Pestrițu recunoaște că acea perioadă a vieții sale și-a pus amprenta asupra sa într-un mod negativ, și asta pentru că a fost gravidă și a pierdut sarcina. Seară de seară visa că are un copil în brațe.

M-a marcat acest episod. Visam în fiecare noapte că am un copil în brațe”, a mărturisit ea.

Anii au trecut, iar Adelina Pestrițu și Liviu Vârciu și-au refăcut viața. Aceștia au devenit părinți și se bucură de familiile pe care au reușit să și le formeze. Adelina Pestrițu s-a căsătorit cu Virgil Șteblea și au împreună o fetiță, iar Liviu Vârciu este într-o relație cu Anda Călin, cu care are doi copii, o fată și un băiat.

Citește și: Liviu Vârciu, incident neplăcut cu patrupedul. Vedeta și animalul de companie nu se înțelegeau deloc

Probleme de sănătate pentru Liviu Vârciu

Artistul a postat un video pe rețelele de socializare, în care a vorbit despre starea lui de sănătate. Acesta le-a spus fanilor că este foarte răcit şi a făcut un test de coronavirus care a ieșit negativ. „Deci, am răcit. Mi-am făcut testul de covid, nu este covid, dar vă dau cuvântul meu de onoare că răceala asta mea îi zice la covid puturosule! M-a rupt, poate e supărată răceala. Ce a zis: a, covidul? stai așa un pic… De două zile sunt praf. Așa că, aveți grijă de voi să vă luați vitaminele și toate cele, ca bătrânii, să aveți grijă de voi. Eu stau cu mască în casă să nu răcesc lumea, știți? Răceala e mai rea acum decât Covidul, nici nu știi ce să mai faci”, a spus Liviu Vârciu pe Instagram.

Prezentatorul TV a fost infectat cu Covid 19 anul trecut, iar după ce s-a vindecat a vorbit, în exclusivitate pentru Xtra Night Show, despre perioada grea prin care a trecut din cauza bolii: „Toate analizele pe care le-am făcut înainte de Covid 19, le-am făcut și după și totul a fost triplu. La ficat am avut probleme, mi-au dat să iau niște pastile. La plămâni au rămas niște punctulețe mici după ce am fost infectat”.