Ce spune lumina de la birou despre personalitatea ta

Cine nu şi-ar dori să muncească cât mai des de acasă pentru a economisi timp, bani şi nervi în trafic până la locul de muncă? Un birou amenajat acasă poate fi cât un apartament întreg sau poate ocupa o singură cameră din casa ta.

RomaniaTV.net
10 feb. 2015, 12:50
Ce spune lumina de la birou despre personalitatea ta

Atunci cand iti alegi locatia biroului trebuie sa ai in vedere in mod special lumina, deoarece rolul acesteia este foarte important in cresterea productivitatii si iti permite sa te desfasori mai in largul tau.

Exista o varietate de stiluri in care poti sa iti luminezi biroul de acasa, iar in functie de metoda pe care o alegi, iti vei da seama ce spune acest lucru despre personalitatea ta.

Lumina in pardoseala

O simpla lampa intr-un colt in spatele biroului poate reprezenta toata lumina pe care o impune biroul tau de acasa, in mod special daca biroul este amenajat intr-o camera in care patrunde foarte usor lumina naturala. Asigura-te ca lampa este suficient de inalta incat sa nu blocheze lumina atunci cand stai la birou.

Citeşte şi Piatra preţioasă a lunii tale te trădează: Testul care te va ajuta să te redescoperi

Acest stil de luminare a biroului de acasa este tipic persoanelor increzatoare, iubitoare de natura si deschise la tot ce e nou. Persoanele care opteaza mai degraba pentru lumina naturala decat pentru cea artificiala, nu au nimic de ascuns si au permanent usa deschisa pentru oricine.

Lustre sau lampadare deasupra biroului

Poti opta pentru o lampa supradimensionata pe care sa o atarni deasupra biroului. Un obiect de iluminat foarte mare da un aer masculin biroului si ii ofera detinatorului mai multa incredere si stima de sine. Persoanele care opteaza pentru acest tip de iluminat sunt deseori sobre, reticente si intotdeauna atente la detalii.

Citeşte şi Ochiul adevărului: Testul care te dezbracă de secrete

Lumina de birou/ lampa de birou

Nu dai niciodata gres daca optezi pentru o lampa de birou. Aceste lampi dau un stil aparte biroului de acasa si asigura lumina necesara atunci cand ai foarte mult de munca la birou. De regula, persoanele care aleg sa detina o lampa de birou, sunt firi intelectuale, care muncesc pana noaptea tarziu, se implica in proiecte diverse si nu au timp de pierdut.

Citeste mai mult pe feminis.ro.