Ce spune Marina Almășan despre o posibilă căsătorie la 56 de ani. Vedeta a vorbit despre bărbatul care o face fericită: „Nu mă voi transforma într-o femeie cu 30 de pisici”

Marina Almășan a trecut prin momente cumplite după divorțul de Victor Socaciu, bărbatul pe care l-a iubit enorm de mult. Ce spune jurnalista despre o nouă căsnicie.

25 mai 2023, 10:02
Ce spune Marina Almășan despre o posibilă căsătorie la 56 de ani. Vedeta a vorbit despre bărbatul care o face fericită: „Nu mă voi transforma într-o femeie cu 30 de pisici”
Ce își dorește Marina Almășan de la bărabtul de lângă ea

Marina Almășan a fost căsătorită timp de 16 ani cu Victor Socaciu. Cei doi s-au cunoscut când fiecare era căsătorit cu altcineva. Pentru că dragostea dintre ei era atât de mare, nu au mai ținut cont de nimic și au divorțat pentru a fi împreună.

Cu toate astea, după ani de iubire, dar și după apariția fiului lor, pe care îl cheamă tot Victor, cei doi au decis să se despartă. Acest lucru a afectat-o enorm pe Marina Almășan la acea vreme.

„În perioada aceea am suferit foarte mult și deoarece în momentul în care Victor a plecat către stele, am simțit nevoia să aștern pe hârtie, pentru fiul meu, care era mic atunci când tatăl lui a plecat cu o altă femeie. Am vrut să afle el exact, să știe că părinții lui s-au iubit foarte mult și să știe ca el este rodul unei iubiri puternice.

Fostul meu soț a fost supărat pe mine în momentul în care am ajuns în tribunal să ne judecăm pentru pensia alimentară a copilului. Semnele pe care mi le-a dat după despărțire, după ce am ales să nu mai vorbesc cu el, fiind foarte supărată pe el pentru felul în care el a ales sa curme această relație a noastră. Eu am fost foarte, foarte supărată atunci, nu am vrut să mai vorbescu cu el.

Mi-a transmis anumite semne directe, indirecte, prin prieteni, prin piese pe care le-a scris după despărțirea noastră și în care eu am găsit simboluri ale vietii noastre în doi și am înteles clar că acele melodii de dragoste erau cu adresă, dar m-am făcut că nu observ”, a povestit vedeta pentru spynews.ro.

Citește și: Marina Almășan, secretul tinereții fără bătrânețe. Ce sfat a primit de la designerul Zina Dumitrescu: „Mi-a rămas în minte de atunci”

Marina Almășan, despre bărbatul care a ajutat-o să treacă peste despărțire

Georgică Cornu a fost mereu alături de Marina Almășan, iar de-a lungul timpului s-a zvonit că bărbatul a fost cel vinovat de divorțul jurnalistei.

„Imediat după despărțirea de Victor, am avut susținerea unui prieten drag cu care sunt și astăzi, este vorba de Georgică Cornu, despre care presa a scris foarte multe, ba acum i-au pus lui în spate și divorțul nostru, ceea ce a fost o exagerare cumplită.

Suntem niște mici actori noi cei care apărem pe sticlă. Mi-am asumat riscul că viața mea este intresantă pentru public. Jurnaliștii sunt de mai multe feluri, unii respectă adevărul, altii încearcă să-ți cotrobăie în viață și să exagereze, să inventeze, lucrurile scapă de sub control. Am traversat cu greu partea aceea din viața mea în care am fost foarte expusă, asta este, sunt riscurile pe care mi le-am asumat când am ieșit pe sticlă”, a mai spus jurnalista.

Citește și: Fostele soții ale regretatului Victor Socaciu sunt din nou la cuțite! Marina Almășan sare la gâtul Brândușei Simion: ”Sunt siderată”

Ce spune vedeta despre căsătorie

Marina Almășan susține că este dispusă să facă pasul cel mare din nou, chiar dacă a ajuns la vârsta de 56 de ani, dorindu-și foarte mult să aibă alături o persoană cu care să împărtășească momentele frumoase, dar și pe cele mai puțin frumoase din viața ei.

„Nu am spus niciodată că vreau să rămân singură. Deci, nu spun nu, poate nu mă mai atrage atât de mult ideea de căsătorie pentru că deja la varsta mea… ce să mai vorbesc de maritiș. Imi doresc să am un om aproape să împart bunele și relele și alături de care să îmi fac viața interesantă și să aibă provocari, cât a mai rămas.

Nu spun niciodată nu și în nici un caz nu mă voi transforma într-o femeie care să aibă acasă 30 de pisici și să își împartă timpul în a le da lor de mâncare, a uda florile, a merge la farmacie și a se uita la televizor la telenovele, nu.

Eu sunt o persoană socială, îmi place foarte mult să ma aflu între oameni și da, îmi doresc foarte tare să am alături de mine un om cu care să împart toate provocările pe care sunt sigură ca viața le mai are pregătite pentru mine”, a mai spus Marina Almășan.