Marina Almășan, secretul tinereții fără bătrânețe. Ce sfat a primit de la designerul Zina Dumitrescu: „Mi-a rămas în minte de atunci”

Marina Almășan se menține într-o formă de milioane la vârsta de 56 de ani și pare că a descoperit elixirul tinereții. Care este secretul vedetei.

22 mai 2023, 13:44
Marina Almășan, secretul tinereții fără bătrânețe. Ce sfat a primit de la designerul Zina Dumitrescu: „Mi-a rămas în minte de atunci”
Marina Almășan, secretul tinereții fără bătrânețe

În ciuda vârstei, Marina Almășan nu pare să îmbătrânească deloc și lasă impresia că a descoperit elixirul tinereții. Jurnalista ține întotdeauna cont de un sfat pe care l-a primit, în urmă cu mult timp, de la designerul Zina Dumitrescu.

„Sunt foarte rudimentară. Eu vin acasă, mă demachiez cu apă micelară, nu am cine știe ce produse. După ce mă demachiez, mă dau cu o cremă, iar acesta e tot ritualul, știu că este dezamăgitor.

Când eram mai tânără, la emisiunile mele colabora un mare designer, Zina Dumitrescu, ea a fost cea care l-a ridicat pe Cătălin Botezatu. Ea era considerată pe atunci una dintre cele mai frumoase femei ale României și a apucat să trăiască odată alături de mine trei nopți într-un hotel la o deplasare”, a spus Marina Almășan, potrivit spectacola.ro.

Citește și: Marina Almășan nu consumă niciodată acest aliment și se menține în formă și la aproape 60 de ani: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”

Vedeta de la TVR 1 ține și acum cont de aceste sfaturi și se ghidează după ele în fiecare zi.

„Atunci mi-a spus, pentru că toată lumea se întreba cu ce se dă pe față, ea mi-a sus că se spală cu apă și săpun și că se dă cu o cremă românească, cu care s-a dat toată viața. Mi-a zis că nu a dat niciodată bani pe cosmetică străină, s-a dat cu cremă românească și asta mi-a rămas în minte de atunci.

Dacă femeia asta atât de frumoasă folosește acest ritual simplu, cred că-mi va fi și mie bun. Nu sunt un etalon, nu aș putea fi un etalon pe partea de frumusețe, în niciun caz. Eu încerc să rezist pe sticlă”, a mai spus Marina Almășan.

Citește și: Marina Almășan, declarații emoționante despre relația cu Victor Socaciu! “Întotdeauna regretăm lucruri”

Cu toate astea, în trecut, jurnalista se temea că nu va putea intra în televiziune, din cauza aspectului său fizic.

„Eu nu mă consider o frumusețe, tocmai de asta ajungerea mea în televiziune a fost pentru mine o surpriză. În mintea mea, eram setată spre a ajunge jurnalist la o redacție, îmi plăcea să scriu, dar eram sigură că ăsta e destinul meu, să scriu într-o redacție, atât mă gândeam.

În momentul în care am ajuns în televiziune, absolut întâmplător, după Revoluție, când s-au deschis porțile, mă uitam la mine pe sticlă cum arăt și ziceam eu ce caut aici, nu sunt vreo frumusețe, atât doar că-mi merge gura. Dacă în 1990 erau regulile televiziunii de astăzi, eu nu ajungeam în veci aici, nu eram candidat pentru așa ceva, dar atunci vremurile erau mai permisive. M-am prins acolo”, a mai spus ea.