Fostele soții ale regretatului Victor Socaciu sunt din nou la cuțite! Marina Almășan sare la gâtul Brândușei Simion: ”Sunt siderată”

A trecut mai bine de un an de la moartea regretatului artist Victor Socaciu, însă fostele sale soții nu au îngropat nici acum securea războiului.

21 mart. 2023, 15:36
Fostele soții ale regretatului Victor Socaciu sunt din nou la cuțite! Marina Almășan sare la gâtul Brândușei Simion: ”Sunt siderată”
Fostele soții ale regretatului Victor Socaciu sunt din nou la cuțite!

Fostele soții ale regretatului Victor Socaciu sunt din nou la cuțite! După ce Brândușa Simion, văduva artistului, a declarat într-un interviu că a împărțit cu acesta 15 ani din viață, Marina Almășan, fosta soție a lui Socaciu, a ieșit la atac.

Citește și Marina Almășan nu consumă niciodată acest aliment și se menține în formă și la aproape 60 de ani: „Nu mai miroase demult în bucătăria mea așa”

Fostele soții ale regretatului Victor Socaciu sunt din nou la cuțite!

Marina Almășan și Victor Socaciu au fost căsătoriți timp de 16 ani și au împreună un fiu care în prezent, este stabilit în Dubai.

Vedeta s-a declarat siderată după ce Brândușa Simion, ultima soție a regretatului artist, a făcut mai multe afirmații legate de idila sa cu Socaciu.

“Sunt siderată de cât de limitată este această femeie, cu aceste declarații ale sale  prin care nu încearcă decât să se tot bage în seamă! În primul rând, invocând această relație de 15 ani cu soțul meu de atunci, admite automat că s-a băgat, timp de 3 ani, în familia noastră, înșelându-și și propriul soț si copiii, dar atentând și la liniștea familiei noastre, a copiilor noștri.

În al doilea rând, îl pune într-o situație jenantă și pe Victor. Adică…membru pe atunci în Parlamentul României, ales de popor și pentru credibilitatea și moralitatea lui, el, vezi Doamne, se ținea de amantlâcuri?!? Ce aberații!”, a declarat Marina Almășan pentru CANCAN.RO.

Mai mult, prezentatoarea TV a dezvăluit care ar fi motivele pentru care Victor Socaciu s-ar fi recăsătorit cu ea, după divorț.

”Mă întrebați ce anume îi transmit doamnei? O simplă întrebare. Dacă iubirea era atât de mare, de ce Victor nu și-a asumat-o?

De ce au trecut 5 ani de la divorț, pentru a oficializa relația? Și asta numai în mare secret și numai atunci când, numit fiind Consul general la Montreal, i s-a spus că, dacă însoțitorul nu e rudă, trebuie să plătească chirie pentru șederea acestuia în spațiile MAE?

Iar Victor era bolnav. Și avea nevoie în permanență de cineva care să-i spele, să-i gătească, să care greutăți. Deci avea nevoie de însoțitor”, a spus prezentatoarea TV.

De asemenea, Marina Almășan este convinsă că Brândușa Simion nu ar fi stat lângă fostul său soț până în ultima clipă.

„Stimată doamnă SIMION! Când există iubire, nu mai stai pe gânduri. Dacă ești om liber, îți asumi relația în mod public și mergi deschis alături de cel pe care îl iubești. Asta dacă nu te simți vinovat pentru ceva!

Îmi amintesc că eu și Victor ne-am căsătorit la doar câteva luni după ce amândoi am fost liberi. Și nu ne-am ferit niciodată să ne afișăm iubirea. Ba dimpotrivă, am fost mereu amândoi mândri de ea!

Probabil doamna Simion crede că, prin astfel de declarații puerile,  mă lovește pe mine. Însă în primul rând îl lovește, chiar și după moarte,  pe cel pe care zice că l-a iubit .

Discutabil și acest , având în vedere împrejurările în care Victor și-a petrecut ultima parte a vieții și, mai apoi, a murit. Da, da,  știu, . Poate o să demontăm cândva și aceste bazaconii”, a spus Marina Almășan.

Recent, Brândușa Simion, văduva lui Victor Socaciu a declarat într-un interviu că a împărțit  nu mai puțin de 15 ani din viață alături de regretatul artist.

„Peste așa ceva nu se poate trece cu ușurință. Este dispariția unui om cu care ai împărțit și bune și rele. 15 ani din viața mea și din viața lui.

L-am cunoscut la un eveniment tot aici, la Ploiești, în 13 decembrie 2005. Am mai avut câteva colaborări. Pe mine de el m-a legat dragostea pentru muzică, felul lui de a fi. Era un om extraordinar de bun și calm”, a declarat Brândușa Simion.

Citește și Marina Almășan o desființează pe văduva lui Victor Socaciu: „Merita o acțiune grandioasă, nu o șușă!”