Ce spune Marko Bela despre decizia UDMR privind revocarea lui Tăriceanu de la şefia Senatului VIDEO

Senatorul UDMR, Marko Bella, a declarat, marţi, că PNL nu a iniţiat discuţii cu Uniunea pe tema revocării lui Călin Popescu Tăriceanu de la şefia Senatului sau a formării unei noi majorităţi.

17 feb. 2015, 14:13
Ce spune Marko Bela despre decizia UDMR privind revocarea lui Tăriceanu de la şefia Senatului VIDEO

Marko Bela a spus că nu are informaţii despre un eventual demers al PNL privind revocarea lui Călin Popescu Tăriceanu, iar dacă acest lucru se va întâmpla, UDMR va lua o decizie la nivel de conducere.

„O astfel de decizie nu se ia la nivelul grupului parlamentar, ci la nivel de conducere UDMR. Este o decizie foarte importanta şi va fi luată la nivel de conducere. Dar e la nivel de teorie, nu am cunoştinţă de un asemenea demers.„, a spus Marko.

Totodată, senatorul a precizat că UDMR nu a avut discutii cu PNL nici pentru formarea unei noi majoritati în Senat: „E decizia întregii organizaţii in ce directie mergem, cu cine mergem în coaliţie.”

În privinţa votului din Comisia Juridica în favoarea candidatului PNL pentru funcţia de judecator CCR, Marko a explicat că UDMR a votat „persoana candidatului” şi nu provenienţa politică a acestuia.

CITEŞTE ŞI Mona-Lisa Neagoe, candidatul PNL, cele mai multe voturi pentru postul de judecător CCR