Ce spune ora la care te-ai născut despre relaţiile tale

Crezi sau nu în astre şi numerologie, ele chiar te influenţează într-un fel! Fiecare persoană are, se pare, un drum predestinat, iar ora naşterii este şi ea una dintre componentele care "stabilesc" ce fel de persoană eşti.

RomaniaTV.net
27 nov. 2016, 07:48
Ce spune ora la care te-ai născut despre relaţiile tale

Ora naşterii stabileşte ascendentul pe care îl ai din punct de vedere astrologic, dar, se pare, şi felul în care te percep cei din jur şi felul în care tu relaţionezi cu ei. Ia vezi dacă avem dreptate:

Dacă te-ai născut în intervalul 00.00 – 02.00: Te faci uşor plăcut şi pari curajos în ochii celorlalţi. Ai mereu o vorbă bună şi îţi faci uşor prieteni.

Dacă te-ai născut în intervalul 02.00 – 04.00: De obicei eşti o persoană agitată şi tocmai de aceea inspiri o oarecare teamă celor din jur. Eşti mereu preocupat de ce se va întâmpla şi de ce trebuie sa faci. S-ar putea spune că eşti chiar puţin „control freak” şi tocmai de aceea lipsa de încredere în sine se vede de la o poştă.

Dacă te-ai născut în intervalul 04.00 – 06.00: Eşti o persoană (prea) altruistă. Atât de altruistă, încât unii chiar s-ar putea să-ţi reproşeze asta. Evident, cei cărora chiar le pasă de tine.

Dacă te-ai născut în intervalul 06.00 – 08.00: Tu pari un star oriunde te duci şi probabil de multe ori ţi se va spune că r fi trebuit să fii actor.

Dacă te-ai născut în intervalul 08.00 – 10.00: Eşti o persoană dificilă şi ceilalţi nu prea ştiu de unde să te apuce. Probabil pentru că treci foarte uşor de la o stare la alta şi, în plus, nici nu eşti foarte comunicativ.

Dacă te-ai născut în intervalul 10.00 – 12.00: Îi atragi ca un magnet pe cei din jur, ai umor şi bună dispoziţie în orice context te-ai afla.

Dacă te-ai născut în intervalul 12.00 – 16.00: Ai spirit de aventură şi ştii să-i convingi şi pe ceilalţi să şi-l dezvolte şi în general cei din jurul tău ştiu că eşti definiţia imprevizibilului.

Dacă te-ai născut în intervalul 16.00 – 18.00: Tu ai mereu o rezolvare pentru orice, aşa că eşti perceput drept o persoană de încredere. Probabil şi pentru că ştii să păstrezi orice secret.

Dacă te-ai născut în intervalul 18.00 – 20.00: Ai primit la naştere darul de a simţi foarte bine trăirile altora, aşa că nimeni nu prea are curaj să te mintă. Iar dacă încearcă, flerul tău te ajută să le ghiceşti gândurile.

Dacă te-ai născut în intervalul 20.00 – 22.00: Eşti organizat, îţi respecţi angajamentele, faci faţă foarte bine situaţiilor limită şi toată lumea apelează la tine în situaţii de criză.

Dacă te-ai născut în intervalul 22.00 – 00.00: Eşti genul de persoană care poate smulge oricui un zâmbet, chiar şi în situaţii dificile.