Ce spune Simona Gherghe despre al treilea copil. Vedeta de la Antena 1 îşi caută bonă: „Sper să fie un om bun, un om cumsecade”

Simona Gherghe începe o nouă etapă din viaţa ei, va prezenta emisiunea Mireasa, la Antena 1, şi este extrem de entuziasmată. Deşi are o vastă experienţă în televiziune, vedeta are ceva emoţii, deoarece este prima dată când moderează un format matrimonial, live.

RomaniaTV.net
03 sept. 2020, 08:30
Ce spune Simona Gherghe despre al treilea copil. Vedeta de la Antena 1 îşi caută bonă: „Sper să fie un om bun, un om cumsecade”

Blondina a vorbit la Acces Direct despre această nouă experienţă, iar printre altele, a făcut declaraţii despre al treilea copil. Simona Gherghe nu are de gând să devină mamă pentru a treia oară, iar formula de patru în care e acum familia ei este completă.

Vedeta a mai anunțat cu această ocazie că este în căutare de bonă. Aceasta își dorește să găsească o femeie de încredere, care să devină parte din familia lor. „Nu mi-am găsit bonă. Mi-e și frică, să zic așa… Caut bonă! Doamne, caut bonă. Sper să fie un om bun, un om cumsecade. Avem niște copii foarte frumoși, sunt cuminți, mai fac și ei năzbâtii. Sper să găsim o doamnă cumsecade care să devina un membru al familiei noastre”, a declarat prezentatoarea TV.

Citeşte şi: Mirela Vaida a ieşit din izolare. Unde a plecat în vacanţă prezentatoarea de la Acces Direct

Motivul pentru care Diana Dumitrescu a fost dată afară de la Antena 1 şi înlocuită de Simona Gherghe

Diana Dumitrescu a fost dată afară de la cârma emisiunii Mireasa, iar în locul ei, şefii de la Antena 1 au adus-o pe Simona Gherghe. Actriţa a fost extrem de dezamăgită când a primit vestea şi a plâns minute în şir în culise, deoarece nu se aştepta.

Motivul pentru care s-a făcut această mutare, au fost nenumăratele greşeli ale Dianei Dumitrescu, care, „nu se descurca în postura de prezentatoare”, potrivit Cancan.ro.

Au decis să o pună pe liber după ce a gafat în câteva rânduri. Diana nu se descurca în postura de prezentatoare. Astfel, a fost înlăturată și în locul ei au adus-o pe Simona Gherghe. Nu se descurca deloc. Când a primit vestea, Diana a plâns minute în șir în culise, a declarat o persoană din trust pentru sursa menţionată mai sus.