Mirela Vaida a ieşit din izolare. Unde a plecat în vacanţă prezentatoarea de la Acces Direct

Mirela Vaida a stat în izolare la domiciliu paisprezece zile, după ce la Acces Direct, emisiunea pe care o moderează, au fost mai multe persoane infectate cu Covid-19, printre care şi Viorel, împreună cu soţia lui, Vulpiţa.

RomaniaTV.net
11 aug. 2020, 15:52

Emisiunea este suspendată momentan, oricum era şi perioada vacanţei, iar Mirela, după ce s-a încheiat perioada de izolare, a fugit împreună cu familia la Cluj. „Bunica Tita si nepotii!„, a scris prezentatoarea pe contul său de Instagram.

Citeşte şi: Mirela Vaida, prima reacţie după ce Vulpiţa şi Viorel au fost depistaţi cu COVID-19. Ce se întâmplă cu ACCES DIRECT 

 

C-am demult nu ne-ai mai spus o povestioara cu Tita!!!! Sper sa-ti umpli porbagajul cu povestioare, iar cand ai timp, sau cand ajungi acasa sa ne povestesti despre ce a mai facut „soacra Tita”!!! / Doamne ce fruuumos. Să ți trăiască minunile/ Cea mai responsabila mamica/ Am crezut ca sunteti dumneavoastra, doamna Mirela in poza/ Să fie sănătoși și tu pe lângă ei„, sunt doar câteva dintre mesajele primite de la fani.

Simona Gherghe a făcut anunţul. Se întoarce sau nu la Acces Direct?

În ultima vreme au tot existat zvonuri potrivit cărora Simona Gherghe s-ar întoarce la cârma emisiunii Acces Direct, pe care acum o moderează Mirela Vaida. Vedeta a decis să lămurească o dată pentru totdeauna acest subiect şi a mărturisit că nu se va mai întoarce la emisiune, decizia aparţinându-i în  totalitate.

De pe frontul de mămicie, aș vrea să vă scriu câteva rânduri. Am fost mereu sinceră și, când s-a întâmplat ceva important în viața mea, am preferat să aflați de la mine, nu din surse. Iată-mă, așadar, în fața unui astfel de moment. Dragii mei prieteni, misiunea mea la Acces Direct s-a încheiat.

Decizia îmi aparține în totalitate și vine după multe nopți de nesomn. Am intrat într-o altă etapă a vieții mele și simt nevoia unei schimbări. Au fost 9 ani plini, cu bune și cu rele, în care am învățat multe. Despre lume, despre viață, despre mine”, a fost mesajul transmis de Simona Gherghe, pe rețelele de socializare.

Citeşte şi: Simona Gherghe şi-a botezat băieţelul. Vedete multe la petrecere