Ce spune Tzancă Uraganu despre vaccinare: „O să fac hit-ul până la urmă”

Ce spune Tzancă Uraganu despre vaccinare. Unul dintre cei mai populari manelişti, la ora actuală în România, spune că nu vrea să mai ajungem ca în ultima perioadă, când am fost restricţionaţi să facem foarte multe lucruri şi este decis să compună melodia pro-vaccinare.

25 iun. 2021, 13:37
Ce spune Tzancă Uraganu despre vaccinare: „O să fac hit-ul până la urmă”
Ce spune Tzancă Uraganu despre vaccinare

Ce spune Tzancă Uraganu despre vaccinare. În urmă cu două luni, jurnalistul Lucian Mândruță i-a cerut celebrului manelist Tzancă Uraganu să compună o manea de vaccinare anti-COVID, în contextul în care în România campania oficială nu prea dădea rezultate.

Citeşte şi: Cu ce se ocupa Tzancă Uraganu înainte să devină cântăreţ de manele: „Eram talentat şi acolo, dar am renunţat”

În atenția dlui Tzancă Uraganu.

Apel Public: Bună ziua. Nu mă cunoașteți, nu vă cunosc, dar am reținut din trendingul de pe youtube că sunteți capabil să ajungeți la 1 milion de oameni în 24 de ore. 
 
Noi? Azi avem 100.000 de locuri libere la vaccinare. Autoritățile nu mai știu cum să le ocupe, n-au campanie, mai zic din când în când la televizor să ne vaccinăm, da` fără vlagă. N-au mușchi la limbă.

Ce vreau să vă rog: Nu vreți să vă ocupați dvs, domnu’ Uraganu?

Nu e greu. Aveți autoritate, înțeleg că și dl. Selly vă ascultă. Faceți, dom’le o manea! Ceva simplu.

Nu vreau să vă dau sugestii, da’ am început ceva aici”, a scris jurnalistul pe pagina sa de Facebook.

Ce spune Tzancă Uraganu despre vaccinare

Artistul a fost prezent în podcast-ul lui Damian Drăghici, unde a fost întrebat ce crede despre vaccin, dar şi dacă va face o melodie, cu care să convingă oamenii că este benefic să se vaccineze.

Cred că o să fac până la urmă hit-ul cu vaccinul. De când au început cu vaccinările, totul este mai roz. Putem să ieşim unde vrem, să mai plecăm… Părerea mea este să facem vaccin, să nu mai ajungem ca înainte, pentru că au fost aproape doi ani de coşmar„, a declarat Tzancă Uraganu.

Şi secretarul de stat, Andrei Baciu, a fost de părere că o piesă cântată de un manelist extrem de popular poate avea un impact pozitiv.

Cred că ar putea să aibă un impact asupra procesului de vaccinare. Orice lucru care contribuie la accelerarea campaniei de vaccinare este mai mult decât interesant, util. Așa cum spuneam, este o chestiune pe care numai împreună putem s-o depășim”, spunea secretarul de stat.

Andrei Baciu a recunoscut că sunt zone în care mesajul oficial ajunge greu și a spus că „astfel de evenimente, de acțiuni din domeniul cultural mai larg sunt binevenite și să știți că au și fost câteva acțiuni, nu foarte ample, dar au fost diverse clipuri, montaje care au avut un impact”.

Până la urmă este un subiect de pop culture. Și vaccinarea este un subiect care a fost interpretat și adus în toate conversațiile. Cred că, pe lângă avantajele vaccinării, care sunt elemente tehnice și raționale, este esențială și percepția noastră, care este compusă din astfel de elemente și cred că ar fi o acțiune care ar avea un impact pozitiv asupra campaniei de vaccinare. Orice fel de astfel de demers este binevenit, cât mai mulți!”, a completat Andrei Baciu.


loading...
Partenerii noștri