Ce spune What’s Up despre revenirea în muzică, dar şi despre colaborarea cu Jador: „Eu sunt fericit. Iubesc muzica de orice fel”

În ultima vreme, What's Up a avut parte de câteva evenimente neplăcute, iar de partea profesională nu se mai auzea aproape nimic. Se pare că artistul şi-a rezolvat problemele şi s-a focusat pe carieră, reuşind să lanseze o nouă piesă care a ajuns deja pe locul 6 în trending.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 04:52

Fanii săi au putut asculta cea mai nouă piesă a cântărețului pe care a făcut-o în colaborare cu Jador.

Artistul se mândrește cu faptul că videoclipul a fost regizat în totalitate de el și este extrem de fericit că fanii iubesc melodia. Eu sunt fericit. Iubesc muzica de orice fel. Ideea este următoarea: oamenii vor să danseze. (…) Iar piesa asta cu Jador cred eu că oamenii o vor primi cu brațele deschise și o vor asculta, a declarat artistul.

What’s UP a ajuns la Poliţie

What’s Up, Marius Ivancea pe numele din buletin, a fost luat pe sus de polițiști, pe 9 decembrie, și dus la secție. Totul după ce artistul a făcut scandal la el acasă, iar Alice Badea, iubita lui, a sunat la 112. Ajuns la secție, What’s Up a continuat să amenințe verbal polițiștii. Mai mult, în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra lui.

Polițiștii l-au dus apoi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5, unde l-au acuzat de ultraj. La ieșirea din Secția 17 de Poliție s-a putut observa că artistul avea mai multe răni pe față și pe corp. S-a ales, în primă fază, cu control judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Citeşte şi: Detalii-bombă din scandalul în care a fost implicat cântăreţul What’s UP. De unde provin vânătăile pe care le are artistul 

 

loading...
Partenerii noștri