Detalii-bombă din scandalul în care a fost implicat cântăreţul What’s UP. De unde provin vânătăile pe care le are artistul

What's Up a fost pus sub control judiciar pentru următoarele 60 de zile, după ce şi-a bătut fosta iubita, apoi s-a luat la trântă cu poliţiştii chemaţi să intervină. Oamenii legii i-au făcut dosar penal pentru ultraj, însă întreaga situaţie este mult mai complexă.

11 dec. 2019, 07:44
Detalii-bombă din scandalul în care a fost implicat cântăreţul What’s UP. De unde provin vânătăile pe care le are artistul

What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, a fost reținut luni seară și condus la Secția 17 Poliție din București. Ajuns aici, artistul a continuat să amenințe verbal polițiștii, se arată în comunicatul transmis de instituție, iar G4media.ro scrie că în timpul controlului corporal, oamenii legii ar fi găsit droguri asupra artistului.

Totuşi, potrivit unor informaţii de ultimă oră oferite de Cancan.ro, What’s Up a fost „călcat în picioare” de oamenii legii. Din câte se pare, imediat după ce i-au pus cătușele și l-au trântit la podea, polițiștii s-ar fi văzut nevoiți să folosească forța brută ca să-l potolească pe artist. „L-au călcat în picioare după ce i-au pus cătușele. S-au suit cu picioarele pe el. Din această cauză Marius a reacționat și l-a mușcat de picior pe unul dintre polițiști. Cred că și el a fost provocat de oamenii legii„.

Citeşte şi Detalii şoc din dosarul lui What’s UP: A MUŞCAT de picior un poliţist care a intervenit la locuinţa iubitei sale

Iniţial s-a crezut că vânătăile pe care What’s Up le avea pe gât şi faţă provin de la scandalul cu iubita sa, în urma căruia a fost chemată poliţia.

Anterior scandalului, artistul a fost suprins în zona Unirii din Capitală în timp ce se plimba cu trotineta electrică. Aflat la trecerea de pietoni, acesta a forțat traversarea semaforului pe culoarea roşie, fiind la un pas să fie lovit de un autobuz.