Ce ştie doar stilistul tău şi nu îţi spune niciodată. Secretele ascunse de la coafor

Când stilistul îţi va transforma la salonul de coafură părul din şters să arate fenomenal, nu îi vei pune la îndoială deciziile şi sfaturile indiferent de ce crezi tu că ar fi bine.

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 07:45
Ce ştie doar stilistul tău şi nu îţi spune niciodată. Secretele ascunse de la coafor

Pentru ca el/ea este specialistul, orice sfat pare bun din start. Dar, daca sfaturile sunt intr-adevar bune insa el/ea omite sa iti spuna alte lucruri esentiale? Potrivit expertilor, sunt cel putin 5 astfel de lucruri pe care stilistii uita sa ti le dea. Care sunt ele?

Citeşte şi Senzaţii tari la coafor. Te-ai lăsa tunsă în felul ăsta? VIDEO

1. Produsele nu sunt mai bune daca sunt mai scumpe

Adevarul este ca, produsele considerate mai scumpe sunt create folosind aproximativ aceleasi ingrediente, ambalate insa sub branduri diferite. De multe ori insa acestea nu iti vor proteja parul la fel de bine precum o poate face un produs mai accesibil pe care il vei gasi la orice drogherie din cartier.

Fă-ţi singură o tunsoare profesionistă în doar cinci minute FOTO

2. Nu trebuie sa iti vopsesti suvitele de fiecare data cand mergi la coafor

Realitatea este ca parul nu are nevoie de suvite vopsite de fiecare data cand ii dam culoare. Pentru a-i oferi o stralucire permanenta si sanatatea de care are nevoie, retuseaza doar portiunile crescute in apropierea radacinilor. Vei economisi astfel atat timp, cat si bani dar, vei prelungi si viata parului, care isi va pastra in timp naturaletea. In plus, acesta va arata mereu proaspat chiar daca l-ai vopsit in urma cu cateva luni.

Continuarea pe Lyla.ro.