Ce ştie Traian Băsescu despre scandalul damelor de companie de la Chişinău VIDEO

Traian Basescu a vorbit pentru prima data despre scandalul sexual iscat de curand de un fost premier moldovean. Ion Sturza susţine că Vladimir Plahotniuc, oligarhul de la Chişinău, a "livrat" politicienilor romani dame de companie, iar fostul preşedinte pare să nu fie străin de această poveste.

RomaniaTV.net
04 feb. 2016, 13:57
Ce ştie Traian Băsescu despre scandalul damelor de companie de la Chişinău VIDEO

Traian Băsescu a dat de înţeles că ştie cine sunt politicienii români despre care fostul premier moldovean Ion Sturza a spus că „au cam transpirat” din cauza informaţiilor potrivit cărora Vlad Plahotniuc le punea la dispoziţie dame de companie.

Fostul preşedinte a declarat pentru Unimedia.md, că ştie la cine a făcut referire Ion Sturza, dar a refuzat să divulge vreun nume: „Sigur ca ştiu, dar atâta timp cât domnul Sturza, care a facut afirmaţia, nu şi-a asumat să le spună numele, nu o să fiu continuatorul frazelor lui. Cred că are responsabilitatea să spună domnia sa”, a declarat Traian Băsescu.

Citeşte şi Cine este primul politician român care apare în scandalul damelor de companie de la Chişinău

„Eu, ştiind mai multe despre Plahotniuc şi Plahotniuci, nu mi i-am făcut niciodată prieteni. D-ăştia ca Plahotniuc, care au vrut să controleze statul, am avut şi în România, fie ca s-au numit Vîntu, Voiculescu, Patriciu… Nu i-am putut accepta niciodată ca prieteni. Eu la Chişinău am fost cazat la recomandarea Preşedinţiei, nu la hotelul lui Plahotniuc”, a povestit Traian Băsescu.

 

Potrivit lui Dragoș Nedelcu, un fost jurnalist, extrem de implicat în proiectele lui Sorin Ovidiu Vântu, în Republica Moldova, un fost secretar de stat din Guvernul României ar fi fost filmat la Chişinău în ipostaze deocheate, iar o casetă ar fi ajuns în posesia lui Plahotniuc.

Citeşte şi: Ion Sturza, despre scandalul damelor de companie pentru politicienii români: Mulţi au transpirat ABUNDENT la Bucureşti

Scandalul sexual s-a amplificat după ce fostul premier moldovean Ion Sturza susţine că oligarhul Vladimir Plahotniuc le-a „livrat” politicienilor români dame de companie.

„Întotdeauna a utilizat șantajul, coruperea, inclusiv prin metode mai puțin ortodoxe. Spre exemplu plutoane de femei pe care le aducea politicienilor și elitelor la București. Pe urmă el nu se mai plictisea cu de-astea. El avea un club de noapte la Chișinău care era vizitat de tot felul de politicieni de la București”, a declarat Ion Sturza în urmă cu două săptămâni.